Ο Μητσοτάκης τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;

Ο Μητσοτάκης τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν… αναρωτιέται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και δεν είναι βέβαια ο μόνος με αυτή την απορία!!!

Προετοιμάζει το έδαφος για την επικείμενη συζήτηση στη Βουλή για την «ανομία και την έξαρση της εγκληματικότητας» ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή τα συγχαρητήρια που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ο κ. Τζανακόπουλος με δηκτικό ύφος στηλιτεύει την αντίφαση στην οποία έχει υποπέσει ο Πρόεδρος της ΝΔ από τη μία να καταθέτει ερώτηση στη Βουλή και τον πρωθυπουργό για την ανομία και από την άλλη να αναγκάζεται να παραδεχθεί τις επιτυχίες της, διερωτώμενος σαρκαστικά εάν «τα θέλει να τα λέει ή του ξεφεύγουν;».

«Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για «την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία» σημειώνει ο κ. Τζανακόπουλος σε δήλωσή του, καταλήγοντας με το ερώτημα «τελικά τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;»

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης με μήνυμά του στο Twitter, δύο ημέρες μετά την κατάθεση της επίμαχης ερώτησης προς τον Αλέξη Τσίπρα, τόνιζε πως «συνεχάρην τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου. Όταν αφήνεται η ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της λειτουργεί μεθοδικά & αποτελεσματικά»

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

25 μυστικά χωριά της Ευρώπης
25 μυστικά χωριά της Ευρώπης!!!
Τρεις μύθοι για το παρεξηγημένο φραπεδάκι
Τρεις μύθοι για το παρεξηγημένο φραπεδάκι
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Το Facebook ζητάει γυμνές φωτογραφίες
Η θέση της Ελλάδας στον χάρτη του Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: