Ο Μητσοτάκης βγάζει τρελό γέλιο στην Βουλή

Share
Tweet2
Share
2 Shares

Ο Μητσοτάκης βγάζει τρελό γέλιο στην Βουλή: Μακράν ο καλύτερος stand-up comedia πρόεδρος κόμματος ο ΚυριαΚούλης Μητσοτάκης

«Καθώς παρακολουθούσα τον υπουργό αναπληρωτή, κ. Χουλιαράκη, σκεφτόμουν, κ. Χουλιαράκη, εσείς δεν ήσασταν υπουργός και το πρώτο εξάμηνο του 2015;» ρώτησε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεφεύγοντας απ’ όσα είναι γραμμένα στην ομιλία του.

Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, ο Γ. Χουλιαράκης δεν ήταν αν. υπουργός Οικονομικών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, θέση την οποία κατείχε η Νάντια Βαλαβάνη, με καταγωγή από Κρήτη και συγκεκριμένα Ηράκλειο, έχει και αυτό την σημασία του ασφαλώς.

Κανείς βέβαια δεν ξεχνάει και την χυδαία επίθεση που είχε δεχθεί η συγκεκριμένη, λόγω της θέσης της αυτής στο ΥΠΟΙΚ, από τον… γραμματικό και αυλικό του Μητσοτάκη, Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή υπόθεση που αφορούσε τα κληρονομικά της μητέρας της και ένα ακόμα από τα γνωστά χυδαία fake news της ΝΔ…

Όταν λοιπόν ο κ. Χουλιαράκης απάντησε αρνητικά στο… “ρητορικό” ερώτημα, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε συγγνώμη, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια να ξεσπούν σε γέλια με παρατεταμένα χειροκροτήματα για τη νέα γκάφα του προέδρου της ΝΔ.

Χαρακτηριστική και η αντίδραση του Τσίπρα, ο οποίος μπορεί στο τέλος να μην μείνει χωρίς την καρέκλα του Πρωθυπουργού, αλλά σίγουρα θα μείνει χωρίς συκώτι από το γέλιο που βγάζει ο πρόεδρος της ΝΔ

«Δεν πειράζει. Ήταν πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας και αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα…» πρόσθεσε αμήχανα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό το πέτυχε πάντως και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε, α όλα κι όλα, η αριστεία να λέγεται!!!

Λίγο αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε πάλι γέλιο, όταν χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση «των σκανδάλων και της διαπλοκής».

Εκείνη την στιγμή, τα κάστανα από την φωτιά κλήθηκαν να βγάλουν οι βουλευτές του χειροκροτώντας ζωηρά για να καλύψουν την… ευφορία που προκάλεσε ο αρχηγός τους στα έδρανα της συμπολίτευσης.

Ο Μητσοτάκης βγάζει τρελό γέλιο στην Βουλή

Αυτός μέχρι τις εκλογές δεν θα μας αφήσει στομάχι από τα γέλια… Επιτέλους κύριε Μητσοτάκη πόσα συκώτια να κάνουμε; Δεν αντέχουμε άλλο…

Το μυστικό υπερόπλο του Τσίπρα

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Αργεί να μιλήσει το παιδί
Αργεί να μιλήσει το παιδί;
Όσοι δεν κάνουν εμβόλια είναι εγωιστές
Εγωιστές όσοι δεν κάνουν τα εμβόλια τους
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: