Μοιράζουν την προπαγάνδα τους και στις εκκλησίες

10 Shares

Μοιράζουν την προπαγάνδα τους και στις εκκλησίες: Μαζί με το… αντίδωρο μοίρασαν και την εφημερίδα Παραπολιτικά στις εκκλησίες του Πειραιά…

Στη διανομή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις εκκλησίες του Πειραιά προχώρησαν άγνωστοι σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το γνωστό site .

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η διανομή έγινε το Σάββατο 17/11 με σκοπό η εφημερίδα να μοιραστεί στους πιστούς την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας λειτουργίας.

Και για όποιους-ες έχουν απορία για ποιο λόγο χρειάστηκε να ενημερωθούν οι πιστοί από το έντυπο του ομίλου Μαρινάκη, να πούμε απλά ότι το φύλλο εκείνου του Σαββάτου φιλοξενούσε μια συνέντευξη του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ με τίτλο: «Φασίστας εγώ; Ψάξτε αλλού» και υπότιτλο «Τι συζήτησα στο μυστικό ραντεβού με τον Μητσοτάκη».

Σε αυτήν τη συνέντευξη ο Σεραφείμ επιχειρούσε να απαντήσει σε όσα λέγονται για τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή αλλά και για το ρόλο του στη συμφωνία Κράτους – Εκκλησίας.

  • Για το μεν πρώτο στο site του ναζιστικού μορφώματος «ανέβηκε» ανάρτηση όπου ανέγραφε ακριβώς: «Λησμονούν ότι έλεγαν (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ) ότι η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα του Έθνους και ότι είναι ψηφοφόροι ως δημότες Αθηναίων του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Αθηναίων Ν. Μιχαλολιάκου. Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν γινόμαστε σαν κι αυτούς μικροπρεπείς και άθλιοι συκοφάντες. Ας μην επιμένουν, γιατί θα επανέλθουμε και δεν θα τους ξεπλένει ολόκληρο το λιμάνι του Πειραιά»
  • Για το δεύτερο και μόνο η αναφορά Σεραφείμ, “ότι πήγε στα γραφεία της ΝΔ με τον κ. Μητσοτάκη, στις 24 Οκτωβρίου, προκειμένου να του επιδώσει την πρόσκληση για τον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά”, αρκεί για να καταδείξει το αίολο των επιχειρημάτων του.

Τώρα για το τι ρόλο πραγματικά έχει μια πολιτικοποιημένη εφημερίδα σε έναν ιερό χώρο, όπως αυτός της εκκλησίας, δεν χρειάζεται να ειπωθούν μάλλον πολλά.

Στο ΣΚΑΙ κάνουν ερωτήσεις με sms από ΝΔ

[socialpug_tweet tweet=”Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ποιοι σχετίζονται πίσω από αυτές τις ενέργειες… Μαρινάκης, Μητσοτάκης και Μητροπολίτης Πειραιώς… fake news, προπαγάνδα, συκοφαντίες και… άγιος ο θεός… ντροπή και αίσχος, για να μην πούμε κάτι άλλο περί κολάσεως…” display_tweet=”Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ποιοι σχετίζονται πίσω από αυτές τις ενέργειες… Μαρινάκης, Μητσοτάκης και Μητροπολίτης Πειραιώς… fake news, προπαγάνδα, συκοφαντίες και… άγιος ο θεός… ντροπή και αίσχος, για να μην πούμε κάτι άλλο περί κολάσεως…”]

Απελπισμένος ο ναρκέμπορος χρηματοδότης των Παραπολιτικών

Χάρηκαν στην ΝΔ με την μη περικοπή συντάξεων

Με πληροφορίες από

Related Posts

Διπλό ρεκόρ σε θέσεις εργασίας
Διπλό ρεκόρ σε θέσεις εργασίας
Αξιοσημείωτη η ανάπτυξη της Ελλάδας
Αξιοσημείωτη η ανάπτυξη της Ελλάδας
Η Ελλάδα αφήνει πίσω της τη Γερμανία
Η Ελλάδα αφήνει πίσω της τη Γερμανία
Βόλτα ρακές και ΒΟΑΚ
Βόλτα ρακές και ΒΟΑΚ
https://ua-flowers.com
Αρέσει σε %d bloggers: