Με κλεμμένο σύνθημα από το ΠΑΣΟΚ η ανανέωση της ΝΔ

Με κλεμμένο σύνθημα από το ΠΑΣΟΚ η ανανέωση της ΝΔ

4 Shares

Με κλεμμένο σύνθημα από το ΠΑΣΟΚ η ανανέωση της ΝΔ: Τόση ανανέωση δεν αντέχεται… πήγαν και έκλεψαν σύνθημα του ΠΑΣΟΚ από το 2005!!!

Τελικά δεν είναι μόνο το νέο σήμα της ΝΔ που είναι αποτέλεσμα προχειρότητας, αλλά και το νέο σύνθημα της. Ίσως και κακής αντιγραφής από το σήμα της Adobe, εταιρίας που στην σουίτα προγραμμάτων της διαθέτει και το γνωστό Illustrator που αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για την σχεδίαση λογότυπων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη , το νέο σύνθημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα» είναι κλεμμένο από ένα αντίστοιχο σύνθημα του ΠΑΣΟΚ από το 2005, το όποιο έγραφε: «Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη:

«Το 2005 εξελέγην πρώτη φορά στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, ήμουν μάλιστα τότε το νεότερο μέλος, όπως με αποκαλούσε με γλυκύτητα ο αείμνηστος Αντώνης Καρράς. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να έχω ξεχάσει το σύνθημα εκείνου του συνεδρίου, που ήταν «Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα» και είχε στο επίκεντρο ένα δέντρο «αξιών». Γι’ αυτό δεν πίστευα στα αυτιά μου πριν από λίγο ακούγοντας τα ίδια ακριβώς, εν έτει 2018, στη γιορτή της ΝΔ, για τις «αξίες» των «αξίων», με το ίδιο slogan ακριβώς αλλά από διαφορετικό κόμμα: «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα». Είναι πολύ λυπηρό να κάνουν Πολιτική οι διαφημιστές, δείγμα της πολιτικής χρεοκοπίας που προηγήθηκε της οικονομικής και, όπως αποδεικνύεται, είναι ακόμα εδώ. Πολλώ δε μάλλον που οι διαφημιστές επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους. Τελικά επιβεβαιώνεται ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πήγαν όλοι στον υπό διεύρυνση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί που χάραζαν πολιτική στο ΠΑΣΟΚ τότε, ολοκληρώνοντας τον πολιτικό μεταμορφισμό του, είχαν ανέκαθεν για προορισμό τους τη Νέα Δημοκρατία συγκροτώντας από τότε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα-καρτέλ που μας οδήγησε στο Μνημόνιο και κατόπιν στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Ιδού και μη χειρότερα».

Να το νέο σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας…

Ορίστε και το παλιό του ΠΑΣΟΚ…

Βρέθηκε ο άριστος νους πίσω από το logo της ΝΔ

Βαριόταν ο γραφίστας της Νέας Δημοκρατίας

Related Posts

Τα δάνεια των πολιτικών
Τα δάνεια των πολιτικών
Εισαγγελική έρευνα για τη χρηματοδότηση των κομμάτων
Εισαγγελική έρευνα για τη χρηματοδότηση των κομμάτων
Καταργείται με νόμο το ΚΕΕΛΠΝΟ
Καταργείται με νόμο το ΚΕΕΛΠΝΟ
1 στα 3 πρατήρια με φορολογικές παραβάσεις
1 στα 3 πρατήρια με φορολογικές παραβάσεις
Αρέσει σε %d bloggers: