Καρφί Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ

Καρφί Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ: Ο πρώην πρόεδρος τη ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης φτύνει στα μούτρα την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ

Την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυε επίθεση στον επειδή «τόλμησε» να μιλήσει για «καθαρή έξοδο», για το τέλος των μνημονίων και για το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η περικοπή συντάξεων, ο πρώην πρόεδρος τη ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης έσπευσε με ένα μήνυμά του να διαφοροποιήσει τη θέση του και να υπογραμμίσει την επισήμανση του ευρωπαίου επιτρόπου στη συμμετοχή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις παραπάνω επιτυχίες.

Σε αντίθεση λοιπόν με τους ισχυρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη για «τέταρτο μνημόνιο» και «καταστροφική κυβέρνηση που συνεχώς αποτυγχάνει», τους οποίους «συνέστησε» στον Μοσκοβισί στο εξής να τους υποστηρίζει και αυτός, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανάρτησε στο Twitter ένα μήνυμα στο οποίο γράφει πως ο Ευρωπαίος Επίτροπος υπογράμμισε ότι η επιτυχία «είναι ένα συλλογικό προϊόν εργασίας… είναι ο κ. Μεϊμαράκης παρών, και αν το δικό σας κόμμα δεν ήταν εκεί το καλοκαίρι του 2015 για να ψηφίσει, για να στηρίξει, δεν θα ήμασταν σήμερα στο καλό σημείο».

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που αναφέρεται στην υπερψήφιση το 2015 του προγράμματος που σήμερα ολοκληρώνεται, πέρα από τη διαφοροποίηση στη γραμμή Μητσοτάκη, έχει και μια επιπλέον βαρύτητα, καθώς η στάση που κράτησε εκείνη την περίοδο ο τότε αρχηγός της ΝΔ έχει αμφισβητηθεί από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ, που σήμερα φαίνεται να έχει κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος.

Αναγνώριση από της εθνικής μας στάσης το 2015: «είναι ένα συλλογικό προϊόν εργασίας … είναι ο κ. Μεϊμαράκης παρών, και αν το δικό σας κόμμα δεν ήταν εκεί το καλοκαίρι του 2015 για να ψηφίσει, για να στηρίξει, δεν θα ήμασταν σήμερα στο καλό σημείο»

— Vaggelis Meimarakis (@v_meimarakis)

Ο Κυριάκος ζητιανεύει περικοπές συντάξεων από την Μέρκελ

Related Posts

Καμία σχέση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας
Καμία σχέση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας
Χαμηλές οι επιδόσεις της Ελλάδας στην καινοτομία
Χαμηλές οι επιδόσεις της Ελλάδας στην καινοτομία
Εντός Ιουλίου το νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια
Εντός Ιουλίου το νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια
Το νέο εξεταστικό σύστημα για ΑΕΙ
Το νέο εξεταστικό σύστημα για ΑΕΙ
Αρέσει σε %d bloggers: