Κακώς δεν έκανε την ανακαίνιση ο Άδωνις!!!

7 Shares

Μήπως θα έπρεπε ο κύριος Γεωργιάδης να είχε κάνει ανακαίνιση στη βίλα του;

Μία υπόθεση από το παρελθόν μας θυμίζει το Olympia.gr.

Πρόκειται για το περιβόητο δάνειο το οποίο είχε πάρει ο κύριος Γεωργιάδης και το οποίο ακόμα και σήμερα δεν έχει αποπληρώσει.

ανακαίνιση

Μήπως θα έπρεπε ο κύριος Γεωργιάδης να είχε κάνει ανακαίνιση στη βίλα του;

Τι έγραφε τότε το Πρώτο Θέμα για την υπόθεση

Μπλεξίματα για τον υπουργό Υγείας

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε την μηνυτήρια αναφορά στη Βουλή -Πολίτης υποστηρίζει ότι το 2007 ο Άδωνις αγόρασε μεζονέτα 217 τετραγωνικών μέτρων στο Μαρούσι Αττικής με δηλωθείσα αξία 274.938 ευρώ για την οποία έλαβε δάνειο 530.000

Στη Βουλή για τα περαιτέρω διαβιβάστηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κατσιρώδη, μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει πολίτης σε βάρος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για ψευδή δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).

Ο πολίτης υποστηρίζει ότι ο υπουργός Υγείας το 2007 αγόρασε μεζονέτα 217 τετραγωνικών μέτρων στο Μαρούσι Αττικής, έναντι του ποσού των 274.938 ευρώ.

Όμως, σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, η αξία του επίμαχου ακινήτου είναι πολλαπλάσια από αυτή που δηλώθηκε και προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του επικαλείται συγκριτικά στοιχειά αγοραπωλησιών που έγιναν στην περιοχή κοντά στο ακίνητο του κ. Γεωργιάδη.

Ακόμη, αναφέρεται στην μηνυτήρια αναφορά, ότι ο υπουργός Υγείας για την αγορά της μεζονέτας στο Μαρούσι έλαβε δάνειο από Τράπεζα ύψους 530.000 ευρώ.

Ο μηνυτής ζητά να ερευνηθεί εάν το ποσό που δηλώθηκε για την αγορά της μεζονέτας (274.938 ευρώ) είναι το πραγματικό τίμημα που καταβλήθηκε, όπως επίσης ζητάει να ελεγχθεί εάν πράγματι έγιναν επισκευαστικές εργασίες στο ακίνητο ή εάν πήγε όλο το ποσό του δανείου για την αγορά του ακινήτου.

Με άλλα λόγια ο μηνυτής αναφέρει ότι ο κ. Γεωργιάδης προκειμένου να μπορέσει να λάβει υψηλότερο δάνειο, δήλωσε στην Τράπεζα ότι θα πραγματοποιήσει στην μεζονέτα επισκευαστικές εργασίες. Στην πραγματικότητα όμως, όλο το ποσό του δανείου δόθηκε για την αγορά της μεζονέτας και κατά συνέπεια η τιμή αγοράς (274.938 ευρώ) δεν ανταποκρίνεται την πραγματικότητα. Επίσης, ο μηνυτής ζητάει να ελεγχθεί και ο πωλητής της μεζονέτας.

Τέλος, με την μηνυτήρια αναφορά ζητείται να ελεγχθεί εάν ο υπουργός Υγείας έχει υποβάλλει ψευδή δήλωση πόθεν έσχες, εάν το πραγματικό ποσό αγοράς του ακινήτου είναι 274.938 ευρώ και εάν έχει καταβάλλει τους αναλογούντες φόρους για την αγορά της μεζονέτας στο Μαρούσι.

Υπόθεση Novartis: αστειότητες τα περί σκευωρίας

info:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

10ετές ομόλογο για Ελλάδα μετά από 9 χρόνια
10ετές ομόλογο για Ελλάδα μετά από 9 χρόνια!!!
Στα 603 εκατ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα
Στα 603 εκατ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα
Πρακτικές πληροφορίες για τις Ευρωεκλογές
Πρακτικές πληροφορίες για τις Ευρωεκλογές
Οι Ευρωπαίοι δεν γουστάρουν το κολλητάρι του Μητσοτάκη
Οι Ευρωπαίοι δεν γουστάρουν το κολλητάρι του Μητσοτάκη
алкоголизм лечение

www.karter-kiev.net
Αρέσει σε %d bloggers: