Η Κομισιόν αδειάζει Βέμπερ – Μητσοτάκη

16 Shares

Η Κομισιόν αδειάζει Βέμπερ – Μητσοτάκη: Άδειασαν τον δεξιό μαυρογιαλούρο Βέμπερ ακόμα και οι δικοί του, ξεχειλίζει η υποκρισία Μητσοτάκη – ΝΔ για πλεονάσματα…

«Πήγε ο Μάνφρεντ Βέμπερ να υποσχεθεί χαμηλότερα πλεονάσματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον «άδειασαν» η Κομισιόν κ η γερμανική κυβέρνηση» σημειώνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο , ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος σε δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) .

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου αναφερόμενος στον Μ.Βέμπερ προσθέτει ότι «πήγε να δικαιολογήσει το Όχι της ΝΔ στις Πρέσπες και αποκάλεσε τη Βόρεια Μακεδονία, σκέτο Μακεδονία. Μαυρογιαλούρος εκ Βαυαρίας!».

Εντωμεταξύ, και η όψιμη στάση της ΝΔ και του ίδιου του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, μάλλον για ακόμα μια φορά ξεχειλίζουν από υποκρισία, όπως άλλωστε και στο μακεδονικό αλλά και σε άλλα.

Μιας και σε όλους είναι γνωστό ότι είχαν υπογράψει και δεχτεί πλεονάσματα της τάξης του 4.5%. Το ίδιο γνωστό είναι επίσης και το γεγονός ότι όταν είχαν την διακυβέρνηση της χώρας δεν έκαναν κάποια ουσιαστική διαπραγμάτευση για να το κατεβάσουν.

Οπότε, τώρα τι ακριβώς ψάχνουν και με τι περίσσεια θράσους κουνάν το δάκτυλο ξανά; Αχ, αυτή η έλλειψη της καρέκλας τους έχει οδηγήσει πλέον στην πλήρη γελοιοποίηση τους. Μέχρι τις εκλογές βέβαια έχουμε να δούμε πολλά ακόμα τέτοια ωραία και “επαναστατικά”…

Πήγε ο να υποσχεθεί χαμηλότερα πλεονάσματα στον . Τον «άδειασαν» η Κομισιόν κ η γερμανική κυβέρνηση. Πήγε να δικαιολογήσει το Όχι της ΝΔ στις Πρέσπες κ αποκάλεσε την Βόρεια Μακεδονία, σκέτο Μακεδονία. Μαυρογιαλούρος εκ Βαυαρίας!:

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis)

Το τοξικό μίσος της Δεξιάς

Related Posts

Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων
Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων;
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Ποιους ωφελεί η Μεσογειακή διατροφή
Ποιους ωφελεί η Μεσογειακή διατροφή;
Η διατροφή ξεβουλώνει τις αρτηρίες
Η διατροφή ξεβουλώνει τις αρτηρίες;
Αρέσει σε %d bloggers: