Αποχώρησε on air λόγω Ευρωβουλής

Αποχώρησε on air λόγω Ευρωβουλής

10 Shares

Αποχώρησε on air λόγω Ευρωβουλής: Ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης έμαθε on air ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής και παραιτήθηκε live από την ΕΡΤ

Ο θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η είδηση μεταδόθηκε την ώρα που ήταν στον «αέρα» η τηλεοπτική εκπομπή «», που παρουσιάζει στην ΕΡΤ.

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε ζωντανή σύνδεση και ο ρεπόρτερ Κώστας Σκούρας άρχισε να ανακοινώνει ένα ένα τα πρώτη 16 ονόματα από τους συνολικά 42 υποψήφιους.

Όταν έφτασε στο όνομα του Κώστα Αρβανίτη αναρωτήθηκε «τώρα πώς να το πω για σένα; Συγχαρητήρια» για να απαντήσει ο παρουσιαστής «άστα να πάνε στο διάολο».

Στη συνέχεια ο Κώστας Αρβανίτης ανέφερε ότι γνώριζε, βεβαίως, το θέμα εδώ και μέρες. «Δέχθηκα την πρόταση και πήρα την επίπονη απόφαση», είπε.

Και αμέσως αποχώρησε από την εκπομπή, λέγοντας ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει την παρουσίαση, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή. Tην αποχώρησή του συνόδευσε βίντεο με πλάνα των συνεργατών του -προετοιμασμένο από πριν, φυσικά- το οποίο συνόδευε το τραγούδι «Γεια σας παιδιά»

Η εκπομπή συνεχίστηκε με παρουσιαστές δυο συνεργάτες του

Κ. Αρβανίτης: Μεγάλη πρόκληση η τιμητική πρόσκληση να είμαι υποψήφιος για την Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Απέναντι στην Ευρώπη της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας, οραματιζόμαστε την Ευρώπη των νεανικών μας προσδοκιών, της ισότητας, των δικαιωμάτων, της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης. Αντί της Ευρώπης του φόβου και των κλειστών συνόρων, οραματιζόμαστε την Ευρώπη της ελπίδας, της ανάπτυξης και της δημοκρατίας» δήλωσε σχετικά ο Κώστας Αρβανίτης.

Ποιοι είναι οι πρώτοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

Related Posts

Στους φάρους της Ελλάδας
Στους φάρους της Ελλάδας
Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων
Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων;
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Ποιους ωφελεί η Μεσογειακή διατροφή
Ποιους ωφελεί η Μεσογειακή διατροφή;
etalon.com.ua

Нашел в интернете классный web-сайт про направление коммерческое предложение по клинингу https://cleansale.kiev.ua/kommercheskij-klining
итальянские сумки
Αρέσει σε %d bloggers: