Αντί για τον Εισαγγελέα θα τον μαζέψει η ΝΔ!!!

Άξιος ο μισθός για ένα ακόμα παπαγαλάκι – τηλεοπτικό τρολ της ΝΔ!!! Στην Β’ Αθηνών θα βολέψει τον Μπογδάνο η ΝΔ…

Aναθερμάνθηκε, μετά και την απόλυση του από τον ΣΚΑΙ, η συζήτηση που θέλει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να κάνει το βήμα εισόδου στην πολιτική, στρατευόμενος με τη ΝΔ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το tvxs.gr, κάποιοι τον «βλέπουν» υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια, τη Β’ Αθηνών, ενδεχομένως εξασφαλίζοντας νωρίτερα και κάποια στελεχική θέση στο κόμμα, στο πλαίσιο των αλλαγών που σχεδιάζει για το φθινόπωρο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το φλερτ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη Νέα Δημοκρατία κρατεί καιρό τώρα και ο δημοσιογράφος δεν κρύβει την εκτίμησή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό άλλωστε είχε φανεί εδώ και καιρό από τον τρόπο που βεβήλωνε καθημερινά το λειτούργημα της δημοσιογραφίας στο χαμαιτυπείο του ΣΚΑΙ!!!

Ενδεικτικά σημειώνεται η παρουσία του τον περασμένο Φλεβάρη σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, με θέμα «Δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ», την οποία και συντόνιζε. Εκεί είχε δηλώσει «συμπορευτής της παράταξης» ενώ μεταξύ άλλων είπε πως είναι τιμή του να πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο για (εκείνη) την ώρα θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να δημοσιογραφεί (λέμε τώρα).

Αυτήν την ώρα ο Μπογδάνος μάλλον το σκέφτεται καλύτερα, λέγεται στη δημόσια συζήτηση, εξάλλου δεν είναι δυνατόν μια προσωπικότητα του βεληνεκούς Μπογδάνου να…”συμπορευτεί” με τους χιλιάδες στο ταμείο ανεργίας του ΟΑΕΔ!!!

Εξάλλου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ήταν αυτός που έσπευσε να τον στηρίξει μετά την απόλυσή του από το κανάλι του Φαλήρου, αλλά και οι γνωστοι λογαριασμοί-τρολ στα social media, που κινούνται σε εσωκομματικούς κύκλους της ΝΔ.

Και εδώ που τα λέμε η ΝΔ δεν είναι δυνατόν να χάσει “τέτοια” ευκαιρία να μαζέψει έναν ακόμα “άριστο” στο μαγαζάκι της!!!

info: tvxs.gr

Related Posts

25 μυστικά χωριά της Ευρώπης
25 μυστικά χωριά της Ευρώπης!!!
Τρεις μύθοι για το παρεξηγημένο φραπεδάκι
Τρεις μύθοι για το παρεξηγημένο φραπεδάκι
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Το Facebook ζητάει γυμνές φωτογραφίες
Η θέση της Ελλάδας στον χάρτη του Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: