Ανελέητο τρολάρισμα Παππά στον Μητσοτάκη

16 Shares

Ανελέητο τρολάρισμα Παππά στον Μητσοτάκη: Ο Μητσοτάκης υπόσχεται την δημιουργία υπουργείου που ήδη υπάρχει και φυσικά τον τρολάρουν οι πάντες

Γράφοντας «συγγνώμη παιδιά πάλι δεν άντεξα όπως με το debate…» κι ευχαριστώντας τους δημιουργούς, ο Νίκος Παππάς ανάρτησε video με το οποίο σχολιάζει την γκάφα Μητσοτάκη και τις εξαγγελίες του για ίδρυση υπουργείου που ήδη υπάρχει.

Αφορμή για το video που ανάρτησε ο υπουργός, τα όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Αθήνα, ο οποίος προέβη στην συγκλονιστική αποκάλυψη, ότι σχεδιάζει να ιδρύσει υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης.

«Η ψηφιακή μεταρρύθμιση της Ελλάδας είναι προϋπόθεση ανάπτυξης. Εμείς υστερούμε σε αυτό τον τομέα. Για αυτό θα δημιουργήσουμε Υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης που θα αναφέρεται άμεσα σε εμένα, ώστε να εξασφαλιστεί η οριζόντια και πλήρης εφαρμογή της μεταρρύθμισης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους ότι το εν λόγω υπουργείο θα αναφέρεται άμεσα σε εκείνον.

Η απάντηση του Νίκου Παππά, επικεφαλής δηλαδή του το οποίο ήδη υπάρχει, ήρθε με το παρακάτω video.

Συγγνώμη παιδιά πάλι δεν άντεξα όπως με το debate…(Ευχαριστώ τους δημιουργούς)

Geplaatst door op Donderdag 7 februari 2019

Ο Μητσοτάκης φοβάται το debate με Τσίπρα

Related Posts

Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων
Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων;
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Ποιους ωφελεί η Μεσογειακή διατροφή
Ποιους ωφελεί η Μεσογειακή διατροφή;
Η διατροφή ξεβουλώνει τις αρτηρίες
Η διατροφή ξεβουλώνει τις αρτηρίες;
Αρέσει σε %d bloggers: