Ανελέητο τρολάρισμα Παππά στον Μητσοτάκη

16 Shares

Ανελέητο τρολάρισμα Παππά στον Μητσοτάκη: Ο Μητσοτάκης υπόσχεται την δημιουργία υπουργείου που ήδη υπάρχει και φυσικά τον τρολάρουν οι πάντες

Γράφοντας «συγγνώμη παιδιά πάλι δεν άντεξα όπως με το debate…» κι ευχαριστώντας τους δημιουργούς, ο Νίκος Παππάς ανάρτησε video με το οποίο σχολιάζει την γκάφα Μητσοτάκη και τις εξαγγελίες του για ίδρυση υπουργείου που ήδη υπάρχει.

Αφορμή για το video που ανάρτησε ο υπουργός, τα όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Αθήνα, ο οποίος προέβη στην συγκλονιστική αποκάλυψη, ότι σχεδιάζει να ιδρύσει υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης.

«Η ψηφιακή μεταρρύθμιση της Ελλάδας είναι προϋπόθεση ανάπτυξης. Εμείς υστερούμε σε αυτό τον τομέα. Για αυτό θα δημιουργήσουμε Υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης που θα αναφέρεται άμεσα σε εμένα, ώστε να εξασφαλιστεί η οριζόντια και πλήρης εφαρμογή της μεταρρύθμισης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους ότι το εν λόγω υπουργείο θα αναφέρεται άμεσα σε εκείνον.

Η απάντηση του Νίκου Παππά, επικεφαλής δηλαδή του το οποίο ήδη υπάρχει, ήρθε με το παρακάτω video.

Συγγνώμη παιδιά πάλι δεν άντεξα όπως με το debate…(Ευχαριστώ τους δημιουργούς)

Geplaatst door op Donderdag 7 februari 2019

Ο Μητσοτάκης φοβάται το debate με Τσίπρα

Related Posts

Παρεξηγημένες τροφές που τελικά είναι καλές
Παρεξηγημένες τροφές που τελικά είναι καλές
Τα πιο νόστιμα ελληνικά πιάτα
Τα πιο νόστιμα ελληνικά πιάτα
Ποιοι ωφελούνται από την Μεσογειακή διατροφή
Ποιοι ωφελούνται από την Μεσογειακή διατροφή;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: