Αμετάκλητη η ποινή στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Αμετάκλητη η ποινή στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

2 Shares

Αμετάκλητη η ποινή στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ: Αμετάκλητη η ποινή στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου!!!

Αμετάκλητη κατέστη από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η ποινή που είχε επιβληθεί στον πρώην επικεφαλής της Ανδρέα Γεωργίου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείτο ότι δεν ενημέρωνε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής.

Το Ποινικό Τμήμα απέρριψε την αναίρεση που είχε ασκήσει κατά της απόφασης του Εφετείου με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών, αν και πρωτοδίκως είχε απαλλαγεί.

Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την ποινή του Γεωργίου παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως Ευσταθίας Σπυροπούλου, η οποία είχε προτείνει την «αθώωσή» του, να γίνει δηλαδή δεκτή η αίτηση αναίρεσης που έχει υποβάλει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Γεωργίου έχει μια άλλη σοβαρή εκκρεμότητα ενώπιον της Δικαιοσύνης: θα τεθεί για τρίτη φορά στην κρίση του Συμβουλίου Εφετών, για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, κατηγορία που συνδέεται με τις καταγγελίες περί τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, με αποτέλεσμα να διευκολυνθεί η υπαγωγή της χώρας μας σε καθεστώς μνημονίων.

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έχει κάνει δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκήσει το περασμένο καλοκαίρι, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, αναιρώντας το απαλλακτικό προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

3η και φαρμακερή για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ;

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Παίρνουμε πίσω την ιστορία μας
Παίρνουμε πίσω την ιστορία μας
Ο Μητσοτάκης εκπαιδεύτηκε για πρωθυπουργός
Ο Μητσοτάκης εκπαιδεύτηκε για πρωθυπουργός, LOL
Οι FT ταυτίζουν Μητσοτάκη με ακροδεξιά
Οι FT ταυτίζουν Μητσοτάκη με ακροδεξιά
www.velotime.com.ua

maxformer.com

steroid-pharm.com/parabolan.html
2 Shares
Pin
Αρέσει σε %d bloggers: