Δυνατότητα σταδιακής εξόφλησης για Τέλη Κυκλοφορίας!!!

Sharing is caring!

Πως να πληρώσετε σε 3 ως 9 άτοκες δόσεις τα τέλη κυκλοφορίας του 2015;

Η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας λήγει την Τετάρτη στις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Οι πολίτες, είτε με τον κωδικό τους για το TAXISnet, είτε με τον ΑΦΜ τους, μπορούν να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, να το τυπώνουν () και ακολούθως να το εξοφλούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία ή μέσω web banking.

Ειδικά για το web banking να αναφέρουμε ότι οι περισσότερες τράπεζες παρέχουν την διευκόλυνση άντλησης του σχετικού ειδοποιητηρίου απευθείας από το taxisnet χωρίς να χρειάζεται πρώτα να μπεις στο gsis.gr, παρέχοντας στο web banking σου μόνο τον ΑΦΜ και τον αριθμό της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος

Συμφέρουσα από κάθε άποψη είναι η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2015 με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι φετινές προσφορές δίνουν τη δυνατότητα αποπληρωμής από 3 ως και 9 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, όλες οι πιστωτικές κάρτες δίνουν τη δυνατότητα μετάθεσης της εξόφλησης μιας αγοράς ως και κατά 50 ημέρες. Λόγω του τρόπου λειτουργίας του «πλαστικού» χρήματος, η αποπληρωμή μιας συναλλαγής που γίνεται σήμερα πραγματοποιείται 15-20 ημέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού που την περιλαμβάνει.

Άρα συμφέρει τον κάτοχο της κάρτας να δώσει την εντολή πληρωμής των τελών κυκλοφορίας μετά την έκδοση του λογαριασμού του Δεκεμβρίου προκειμένου να καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο είτε την πληρωμή της πρώτης εκ των δόσεων ή του συνόλου του ποσού, εφόσον επιλεγεί η εφάπαξ εξόφληση.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Μέχρι πότε πιστεύουμε στον Άγιο Βασίλη
Μέχρι πότε πιστεύουμε στον Άγιο Βασίλη;
Πως να γλιτώσετε τις πολλές χριστουγεννιάτικες θερμίδες
Πως να γλιτώσετε τις πολλές χριστουγεννιάτικες θερμίδες;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Tips για να μην αρπάξει φωτιά το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Tips για να μην αρπάξει φωτιά το χριστουγεννιάτικο δέντρο
https://sledoc.com.ua

http://renault.niko.ua

progressive.ua
shares
Αρέσει σε %d bloggers: