Να ποιοι είναι οι ληστές της χώρας!!!

Share
Tweet
Share
0 Shares

Η εκλογή προέδρου και το ενδεχόμενο εκλογών προκάλεσε ελεύθερη πτώση στο χρηματιστήριο 12,78%…

Αστάθεια έφερε τελικά η απόφαση της κυβέρνησης να επισπεύσει τις διαδικασίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς, το Χρηματιστήριο Αθηνών καταποντίστηκε την Τρίτη σημειώνοντας την μεγαλύτερη πτώση από το 1987.

Και κάπως έτσι αποδεικνύεται ότι οι αγορές και το μεγάλο κεφάλαιο δεν… βολεύεται με την δημοκρατική επίλυση των… πολιτικών αδιεξόδων, αντιθέτως αρέσκεται σε… συνεννοήσεις και deals που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του!!!

Τόσο απλά, τόσο ωμά και φυσικά δεν χάνουν την ευκαιρία να το δείξουν και να το φωνάξουν με κάθε τρόπο. Αυτή την φορά ελπίζουμε οι φωνές τους και οι εκκλήσεις τους για κάθε είδους “συνεννόηση” να πέσουν στο απόλυτο κενό!!!

Στα… διαδικαστικά να αναφέρουμε ότι ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 902,84 μονάδες σημειώνοντας απώλειες της τάξης του 12,78%, με τα επιτόκια των δεκαετών ομολόγων να φθάνουν στο ψυχολογικό όριο του 8% φθάνοντας στο 7,76%.

Ας θυμηθούμε όμως ότι και το Χρηματιστήριο δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια κάπως πιο εξευγενισμένη μορφή τζόγου, όλοι θυμούνται τι είχε γίνει και το 1999, και φυσικά ένα ακόμα από τα εργαλεία στα χέρια του κεφαλαίου για άσκηση πολιτική εξουσίας

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τι να κάνετε σε επίθεση σκύλου
Τι να κάνετε σε επίθεση σκύλου;
Σοκ από την τραγωδία με το ροτβάιλερ
Σοκ από την τραγωδία με το ροτβάιλερ
Αρέσει σε %d bloggers: