Το MotoGP συνεχίζει στο ΟΤΕ TV και για το 2015-2017

0 Shares

Το MotoGP θα τρέχει αποκλειστικά ζωντανά και σε HD στον ΟΤΕ TV και την τριετία 2015-2017…

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν αποκλειστικά ζωντανά και σε ποιότητα High Definition στα κανάλια OTE SPORT συναρπαστικούς αγώνες σε δύο τροχούς από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου και την τριετία 2015-2017, καθώς ο ΟΤΕ TV ανανέωσε για τρία χρόνια τα δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MotoGP™.

Όλοι οι αγώνες, τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά του MotoGP™, καθώς επίσης οι αγώνες των Moto2™ και Moto3™, θα φιλοξενούνται τα επόμενα τρία χρόνια, από το Μάρτιο έως το Νοέμβριο, στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του OTE TV.

Για την ίδια περίοδο ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε επιπλέον τα δικαιώματα μετάδοσης για το Red Bull MotoGP Rookies Cup και το Shell Advance Asia Talent Cup, δύο από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του Moto GP για την ανάδειξη νέων ταλέντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε δυο τροχούς.

Το Red Bull MotoGP Rookies Cup, στο οποίο συμμετέχουν ανερχόμενοι άσσοι με στόχο την είσοδό τους στο Moto3, έχει αναδείξει ταλέντα όπως ο Ντάνι Κέντ και ο Ελληνοαυστραλός, Άρθουρ Σίσις, ενώ το Shell Advance Asia Talent Cup περιλαμβάνει 6 αγώνες με τη συμμετοχή 20 νεαρών αναβατών από διάφορες χώρες της Ασίας και της Άπω Ανατολής.

Ακόμη, ο ΟΤΕ TV θα προβάλλει την εκπομπή Paddock Pass καθώς επίσης τις εκπομπές του MotoGP με highlights, previews και reviews, που περιλαμβάνουν στιγμιότυπα από τους αγώνες και τα τεστ των ομάδων, προφίλ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, καθώς και όλα τα νέα από το συναρπαστικό κόσμο του MotoGP.

Και για ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις σε MotoGP, Formula 1 και WRC, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν την εκπομπή Grand Prix στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT.

Related Posts

Αν δεν έχει πίστα καρτ Ferrari το κρουαζιερόπλοιο
Αν δεν έχει πίστα καρτ Ferrari το κρουαζιερόπλοιο
Καρό σημαία για τον Λάουντα
Καρό σημαία για τον Λάουντα
Ο Ayrton Senna παραδίδει μαθήματα
Ο Ayrton Senna παραδίδει μαθήματα
Αφιέρωμα στον Ayrton Senna
Αφιέρωμα στον Ayrton Senna
http://mazda.niko.ua

https://velotime.com.ua
Αρέσει σε %d bloggers: