Μετά το κράξιμο… λευκή εβδομάδα πάπαλα!!!

0 Shares

Παίρνει πίσω τη «λευκή εβδομάδα» στα σχολεία η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά το κράξιμο!!!

 Στην κυβέρνηση που είχε προαναγγείλει τη «λευκή εβδομάδα» στα σχολεία μετά από αίτημα των ξενοδόχων και στόχο την τόνωση του τουρισμού, φαίνεται πως σκέφτηκαν λίγο πιο προσγειωμένα μετά το κράξιμο που έφαγαν από τους πάντες!!!

Μετά και την αρνητική υποδοχή της από ΟΛΜΕ και ΔΟΕ αλλά και από την Κοινή Γνώμη, όπως φάνηκε και από τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη χαρακτήρισε το θέμα «πρόωρο», ενώ μετέθεσε την πιλοτική του εφαρμογή για του …χρόνου!

Παράλληλα «άδειασε» το υπουργείο Παιδείας λέγοντας ότι δεν «είναι έτοιμο ακόμα», ενώ σημείωσε ότι πρώτα πρέπει να δειυθετηθούν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα εκπαιδευτικά ζητήματα.

“Η πρόταση αυτή εξετάζεται διότι έχει πάρα πολλές παραμέτρους. Προφανώς, η μία και πιο σημαντική παράμετρος είναι το πως θα το διαχειριστεί το υπουργείο Παιδείας. Όπως έχουμε δει, δεν είναι έτοιμο γι’ αυτή τη σχολική χρονιά” δήλωσε η υπουργός στο ραδιόφωνο του Real FM, κάνοντας λόγο για “πιλοτική εφαρμογή από την επόμενη σχολική χρονιά» και αφού πρώτα «διευθετηθούν όλα τα κρίσιμα θέματα που έχουν να κάνουν με τα εκπαιδευτικά ζητήματα”. Ναι ενώ ας πούμε στον τουρισμό έχουν κανονιστεί όλα τα ζητήματα;

“Για το υπουργείο Τουρισμού οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να στηρίξει τον εσωτερικό τουρισμό, οποιαδήποτε πρωτοβουλία μπορεί να δώσει μία δυνατότητα να στηρίξουμε την περιφέρεια βεβαίως και είναι κάτι που το βλέπουμε θετικά” κατέληξε η κ. Κεφαλογιάννη.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η Όλγα έκανε μπάχαλο την τουριστική αγορά
Η Όλγα έκανε μπάχαλο την τουριστική αγορά
Στόχος η αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού
Στόχος η αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού
Σπάει όλα τα ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός
Σπάει όλα τα ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός
Αρέσει σε %d bloggers: