Κράξιμο στον ΕΟΤ από CNN

Τι αναφέρει δημοσίευμα του CNN Travel που χλευάζει το σύνθημα του ΕΟΤ… 

Ειρωνικά σχόλια και εναλλακτικές προτάσεις για το κεντρικό τουριστικό μας σλόγκαν, κάνουν οι συντάκτες του CNN travel που συμπεριέλαβαν την Ελλάδα στις επτά χώρες με τα χειρότερα σλόγκαν για εθνικούς προορισμούς.

Αφορμή ήταν το σλόγκαν που ίσχυε μέχρι και το 2013, το περίφημο “You in Greece”. Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναφέρεται αναλυτικά:

“Έχουν την Σαντορίνη και το μόνο που μπορούν να σκεφτούν είναι το “Υοu are here”; 

you-in-greece-tourist-campaign

Οι συντάκτες περνούν από “κόσκινο” όλες τις παραλλαγές της σειράς “You in Greece“, και καταλήγουν πως ένα ενδιαφέρον εναλλακτικό σλόγκαν θα ήταν: “Ελλάδα: Θα μπορούσαμε πραγματικά να αξιοποιήσουμε τα χρήματά σας”.

Σημειώνεται ότι επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας και Νέων Μέσων του ΕΟΤ που είχε “τρέξει” τη διαδικτυακή προβολή της χώρας μέσω του visitgreece.gr, των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, και του περιβόητου “You in Greece” ήταν η Αίγλη Μπαλαμάτση, υπεύθυνη social media και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ανάμεσα στα πιο αμφιλεγόμενα σλόγκαν, εκτός από το ελληνικό, οι συντάκτες του CNN Travel επιλέγουν το αντίστοιχο της Αλβανίας “Albania, A New Mediterranean Love” και το αντίστοιχο της Κολομβίας “Colombia, the only risk is wanting to stay”. Την λίστα με το κράξιμο του CNN συμπληρώνει η Αυστρία, η Σλοβενία, ο Καναδάς και το Μακάο της Κίνας…

Καλά όχι και το νέο σλόγκαν είναι πολύ καλύτερο…δείτε και τα σχετικά: Greece all time classic και Greece: All Time Classic, χωρίς όραμα δηλαδή;

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Ο ρόλος του μάρκετινγκ στις εξαγωγές
Ο ρόλος του μάρκετινγκ στις εξαγωγές
Καταιγίδα φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι το Γενάρη
Καταιγίδα φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι το Γενάρη
Έρχεται πακέτο με φοροελαφρύνσεις
Έρχεται πακέτο με φοροελαφρύνσεις
Λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Αρέσει σε %d bloggers: