Συναισθηματικά φορτισμένοι οι Ιταλοί με τον Schumacher

Ο Schumacher αναπνέει χωρίς υποστήριξη και ακούει τις οικείες φωνές, αναφέρει η ιταλική Gazzetta dello Sport

Ο Michael Schumacher «αναπνέει αυτόνομα», χωρίς μηχανική υποστήριξη, και «ακούει τις οικείες φωνές», αναφέρει άρθρο που δημοσιεύεται την Παρασκευή στην ιταλική Gazzetta dello Sport.

Ο Πίνο Αλιέβι που το υπογράφει δεν αναφέρει τις πηγές του ρεπορτάζ του. Γράφει επίσης ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1, που βρίσκεται σε διαδικασία αργής και σταδιακής αφύπνισης από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχε βυθιστεί μετά το ατύχημά του στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου, δέχεται συστηματικά την επίσκεψη του Jean Todt, προέδρου της FIA, της διεθνούς ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Τού μιλάει στα αγγλικά όπως τον παλιό καιρό που μοιράστηκαν μαζί στην Scuderia Ferrari», διηγείται στο άρθρο του στην έγκυρη Gazzetta dello Sport, ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ο Ross Brawn, τεχνικός διευθυντής από το 1997 μέχρι το 2006 στην ομάδα της Ferrari τον επισκέπτεται επίσης συχνά στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ «και τού βάζει να ακούει ηχητικές εγγραφές από τα Γκραν Πρι της F1, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών του».

Η σύζυγός του Corrina βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και «τού ψιθυρίζει τρυφερά στο αυτί». Τα παιδιά του «έχουν πάρει το δρόμο του σχολείου, αλλά επισκέπτονται τον πατέρα τους όσο πιο συχνά γίνεται», αναφέρει το συναισθηματικά φορτισμένο άρθρο του δημοσιογράφου, που απηχεί και το κλίμα που υπάρχει στην Ιταλία για τον Γερμανό πιλότο.

Ως κορυφαίος οδηγός της F1, o Schumacher είχε οδηγήσει στη δεκαετία του 2000 τη Ferrari σε συνεχόμενους θριάμβους μεταδίδοντας κύμα ενθουσιασμού και εθνικής ανάτασης στους Ιταλούς.

Ωστόσο το BBC επικαλούμενο δήλωση της μάνατζερ του Schumacher, Σαμπίνε Κεμ, τονίζει ότι η κατάστασή του παραμένει αμετάβλητη και ότι οι γιατροί ακόμη προσπαθούν να τον ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα.

Ο Schumacher νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ από τις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι όταν έκανε σκι στις Άλπεις.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Στο σφυρί το τελευταίο μονοθέσιο του Enzo Ferrari
Αγώνα στο Μαϊάμι εξετάζει η Formula 1
Αγώνα στο Μαϊάμι εξετάζει η Formula 1
Κρουαζιερόπλοιο με πίστα καρτ Ferrari
Κρουαζιερόπλοιο με πίστα καρτ Ferrari
Τι έχει αλλάξει στην Formula 1
Τι έχει αλλάξει στην Formula 1;
там

www.ford.niko.ua

sue lightning torrent
Αρέσει σε %d bloggers: