Το Κόκκινο Λιμανάκι πολεοδομήθηκε το 2012!!!

0 Shares

Το Κόκκινο Λιμανάκι πολεοδομήθηκε το 2012!!! Το πολεοδομικό σχέδιο στο Κόκκινο Λιμανάκι φέρει την υπογραφή της Κυβέρνησης Παπαδήμου!!!

Σταθάκης: Δυστυχώς για τους συκοφάντες της ημέρας, το Κόκκινο Λιμανάκι πολεοδομήθηκε το 2012

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Γιώργος Σταθάκης σε όσους τον κατηγορούν και αναφέρουν ότι το πολεοδομικό σχέδιο στο Κόκκινο Λιμανάκι φέρει την υπογραφή του. 

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, κάνοντας λόγο για συκοφαντία:

«Δυστυχώς για τους συκοφάντες της ημέρας η δεν πολεοδομήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά τον Ιανουάριο του 2012 (Προεδρικό Διάταγμα 24-1-12, ΦΕΚ ΑΑΠ/43).

Ειδικότερα, η προσπάθεια πολεοδόμησης ξεκίνησε με Υπουργική Απόφαση το 2003, που περιλάμβανε 82 οικοδομικά τετράγωνα. Την Απόφαση αυτή έκρινε παράνομη το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), υποδεικνύοντας ότι χρειάζεται Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ). Όταν αυτό εκδόθηκε (το 2012), αφορούσε 68 από τα 82 οικοδομικά τετράγωνα της περιοχής.

Τον Νοέμβριο του 2013 προωθήθηκε στο ΣτΕ νέο σχέδιο ΠΔ, το οποίο αφορούσε 9 από τα εναπομείναντα 14 οικοδομικά τετράγωνα. Το ΣτΕ το απέρριψε και στη γνωμοδότησή του υπέδειξε στη Διοίκηση «εάν το κρίνει σκόπιμο, να το αναδιατυπώσει κατά τρόπο ώστε να αφορά αμιγώς τα οικοδομικά τετράγωνα 292 και 295».

Το ΠΔ που φέρει την υπογραφή μου (24-3-17, ΦΕΚ ΑΑΠ/63) εγκρίνει την ένταξη στο πολεοδομικό σχέδιο αποκλειστικά αυτών των δύο οικοδομικών τετραγώνων, στο πλαίσιο της γνωμοδότησης του ΣτΕ.

Την επαύριο μιας τόσο μεγάλης εθνικής τραγωδίας θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές και κατά το δυνατόν έγκυρη πληροφόρηση».

Μπρος γκρεμός και πίσω… φωτιά!!!

Για όλα φταίει το… λαδωμένο κράτος

Η Αττική έχει αυθαίρετες πόλεις μέσα στα δάση

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Νέο σαφάρι για τα ανασφάλιστα οχήματα
Νέο σαφάρι για τα ανασφάλιστα οχήματα
Τρόποι για να βρεις φθηνή βενζίνη
Τρόποι για να βρεις φθηνή βενζίνη
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τέλος Μαρτίου η δόση για το επίδομα παιδιού
Τέλος Μαρτίου η δόση για το επίδομα παιδιού
apach.com.ua

apach.com.ua/shop/category/posudomoechnoe-oborudovanie/mashiny-posudomoechnye-frontalnogo-tipa

Морозильный шкаф
Αρέσει σε %d bloggers: