Συγγνώμη ζήτησε η Guardian από την Ελλάδα

Συγγνώμη ζήτησε η Guardian από την Ελλάδα

11 Shares

Συγγνώμη ζήτησε η Guardian από την Ελλάδα: Απέσυρε η Guardian το διαφημιζόμενο πακέτο διακοπών στη Ελλάδα της… φτώχειας και των προσφύγων!!!

Συγνώμη ζήτησε δημοσίως η για το διαφημιζόμενο πακέτο διακοπών μίας εβδομάδας στη Σάμο και την Αθήνα, που υποσχόταν καλύτερη κατανόηση των επιπτώσεων της οικονομικής και προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα.

Το δημοσίευμα “κατέβηκε” σχεδόν άμεσα από τον ηλεκτρονικό ιστότοπο της βρετανικής εφημερίδας και εκπρόσωπος της εφημερίδας έσπευσε να απολογηθεί στο βρετανικό και ελληνικό τύπο, κατόπιν της από κοινού κινητοποίησης του Υπουργείου Τουρισμού και του Ψηφιακής Πολιτικής.

Το πακέτο διακοπών που πρόσφερε η εφημερίδα αποδείχθηκε ότι ήταν μία διαφημιστική καταχώριση της εταιρείας ταξιδίων Political Tours.

Συγγνώμη ζήτησε η Guardian από την Ελλάδα για τα… πληροφοριακά ταξίδια στην Ελλάδα

“Ο Guardian συνεργάζεται με την Political Tours για να προσφέρει πληροφοριακά ταξίδια στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες για ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόηση που έχουν του πολιτικού και κοινωνικού τοπίου σε αυτά τα μέρη. Κατόπιν σκέψης διακόπτουμε αυτό το πρόγραμμα ούτως ώστε να επανεξετάσουμε την προσέγγισή μας”, τόνισε ο εκπρόσωπος του ειδησεογραφικού ομίλου Guardian χθες το απόγευμα.

Το πακέτο για Σάμο και Αθήνα, κόστους 2.500 λιρών κατ’ άτομο (χωρίς πτήσεις) για διαμονή επτά νυχτών το Μάρτιο του 2019, περιλάμβανε την ευκαιρία συνάντησης με την ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Αθήνα , η οποία δήλωσε σε ελληνικά μέσα ότι είχε πλήρη άγνοια για τη συμμετοχή της στο σχετικό πακέτο διακοπών.

Ομοίως και ο γνωστός δημοσιογράφος της Σάμου, Μάνος Στεφανάκης, οποίος έκπληκτος με τη σειρά του είδε το όνομά του να αναφέρετε στην μπροσούρα της Guardian.

Σπάει τα κοντέρ ο ελληνικός τουρισμός

Related Posts

Στους φάρους της Ελλάδας
Στους φάρους της Ελλάδας
Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων
Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων;
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Ποιους ωφελεί η Μεσογειακή διατροφή
Ποιους ωφελεί η Μεσογειακή διατροφή;
www.salon-svadebny.com.ua/

http://adulttorrent.org

Наш полезный сайт , он описывает в статьях про showroom-kiev.com.ua.
Αρέσει σε %d bloggers: