Στην Ελλάδα επικίνδυνο ακόμα και να παρκάρεις

Στην Ελλάδα επικίνδυνο ακόμα και να παρκάρεις: Στην Ελλάδα με τους δρόμους παγίδες είναι επικίνδυνο ακόμα και το να… παρκάρεις!!!

Πραγματικά συγκλονίζουν οι σοκαριστικές φωτογραφίες που είδαμε όλοι μας την προηγούμενη εβδομάδα από το υπαίθριο πάρκινγκ έναντι του ΗΣΑΠ Ταύρου στην Καλιθέα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρο στάθμευσης είναι ελεύθερος και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι αφήνουν τα οχήματα τους για να μεταβούν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ σε διάφορα σημεία στην Αττική.

Η υποχώρηση του οδοστρώματος παρέσυρε αρκετά αυτοκίνητα με τους ιδιοκτήτες να αναζητούν ήδη από που θα αποζημιωθούν. Ευτυχώς δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί…

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάτω από το σημείο που σημειώθηκε η καθίζηση περνάει ο Ιλισσός ποταμός. Επίσης από τον χώρο πέρασε και κλιμάκιο της που θα ερευνήσει τις αιτίες της καθίζησης.

Σε μια κανονική χώρα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχαν βρεθεί ήδη οι υπαίτιοι και θα είχε ξεκινήσει διαδικασία απόδοσης ευθυνών…

Στην Ελλάδα είναι απλά Δευτέρα και ξεκινάς να πας στην δουλειά σου -αν είσαι από τους τυχερούς που δουλεύουν- χωρίς να ξέρεις από που θα σου έρθει η ζημιά στο αυτοκίνητο, για να μην μιλήσουμε βέβαια για κάτι άλλο χειρότερο.

Θα είναι κάποια λακκούβα; Ίσως κάποιος ανεύθυνος που παραβίασε το κόκκινο ή το stop, ίσως κάποιος μεθυσμένος, μήπως κάποιος που την είδε Schumacher; Ενώ από την προηγούμενη βδομάδα πλέον γίνεται επικίνδυνο και το… parking!!!

Ανθρώπινο λάθος η βασική αιτία στα τροχαία

Σπάμε ρεκόρ τροχαίων παραβιάσεων στην Κρήτη

 

Related Posts

#Δεν θα παω γιατι λέει το
#Δεν θα παω γιατι λέει το
Γιατί θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών
Γιατί θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών;
Όταν η υποκρισία χτυπά κόκκινο
Όταν η υποκρισία χτυπά κόκκινο
Η επιδημία του εθνικισμού στην Ελλάδα
Η επιδημία του εθνικισμού στην Ελλάδα
Αρέσει σε %d bloggers: