Ποια τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ σπάει τα κοντέρ τηλεθέασης;

Ρεκόρ τηλεθέασης για την τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ που σπάει όλα τα κοντέρ και αφήνει πίσω τα ιδιωτικά κανάλια…

Με ψυχραιμία και νηφαλιότητά, άμεση και έγκυρη ενημέρωση, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με όλη την Ελλάδα, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολλάλη τοποθετούν σε πρώτο πλάνο τους πολίτες και την καθημερινότητα τους.

Και όπως δείχνουν οι μετρήσεις τηλεθέασης οι τηλεθεατές τους ανταμείβουν με νούμερα ρεκόρ για την ΕΡΤ στο γενικό σύνολο, αλλά και στα δυναμικά κοινά.

Η χρονιά έκλεισε εντυπωσιακά για την πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης με γενικό μ.ο 13 την Παρασκευή και εντυπωσιακές επιδόσεις στα δυναμικά κοινά (25-44) που την κατέταξαν στην πρώτη θέση για δυο ώρες στο 07.00-09.00 μπροστά ακόμα και από τον Γιώργο Παπαδάκη με 25 και 31,2 αντίστοιχα. Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ξεπερνάει στα τέταρτα στο γενικό μ.ο τον ΣΚΑΙ και όλα αυτά όταν οι μέσοι όροι Αντ1 και ΣΚΑΙ κινούνται στο 15% και της ΕΡΤ στο 4%.

Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την επιλογή της διοίκησης να αναθέσει την πρωινή ζώνη στα έμπειρα χέρια του Νίκου Παναγιωτόπουλου που μετά την περσινή επιτυχία στο κεντρικό δελτίο φέτος κάνει την «ανατροπή» αλλάζοντας την εικόνα στην πρωινή ενημέρωση.

info: enimerosi24.gr

Related Posts

Ήθελαν και είσοδο 25 ευρώ στα νοσοκομεία
Ήθελαν και είσοδο 25 ευρώ στα νοσοκομεία
Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα από γνωστό δημοσκόπο
Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα από γνωστό δημοσκόπο
Υποχρεωτικός ο οικογενειακός γιατρός
Υποχρεωτικός ο οικογενειακός γιατρός
Γενναία αύξηση στο επίδομα θέρμανσης
Γενναία αύξηση στο επίδομα θέρμανσης
www.gazon.net.ua

best-cooler.reviews

adulttorrent.org/details/julie_cash_and_alison_rey_pov_slave_orders_2015_
Αρέσει σε %d bloggers: