Οριστικοί τίτλοι τέλους στο MEGA

Sharing is caring!

Οριστικοί τίτλοι τέλους στο MEGA: Οριστικοί τίτλοι τέλους στο MEGA, συγκινητική επιστολή των εργαζομένων του άλλοτε “μεγάλου καναλιού”…

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης () απέστειλε χθες προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων () και τον ιδιωτικό πάροχο DIGEA, επιστολή με κοινοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για τον τηλεοπτικό σταθμό, προκειμένου να προχωρήσουν οι ενέργειες και να κατέβει το σήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως απαιτηθούν δύο ημέρες προκειμένου να γίνουν όλες οι τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για να «κοπεί» το σήμα του καναλιού προς τους δέκτες των τηλεοράσεων. Αυτό σημαίνει ότι το «μαύρο» θα πέσει μάλλον το βράδυ της Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι το ΣτΕ με την απόφασή του, απέρριψε την προσφυγή της Τηλέτυπος η οποία στρέφονταν κατά της αδειοδοτικής διαδικασίας.

Οι εργαζόμενοι του Μεγάλου καναλιού σε ανακοίνωση τους, αναφέρουν πως είναι οριστικό το «μαύρο» και τα μεσάνυχτα (σ.σ. χθες) θα διακοπεί το σήμα:

«Οριστικοί τίτλοι τέλους στο MEGA; Αφιερώστε μας μερικά λεπτά διαβάζοντας τα παρακάτω. Θα το δούμε όλοι μαζί απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στις 3 πρώτες πρωινές ώρες αυτό. Για πάνω από 2 1/2 χρόνια οι λίγοι που απέμειναν εργαζόμενοι του MEGA έμεναν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και βρίσκονταν σ’ ένα «ΖΩΝΤΑΝΟ-ΝΕΚΡΟ» κανάλι. Το MEGA εξέπεμπε χωρίς νέο πρόγραμμα, χωρίς ειδήσεις, χωρίς τίποτα. ΜΟΝΟ ΜΕ (Ε) ΕΛΛ. ΣΕΙΡΩΝ & ΕΚΠΟΜΠΩΝ. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Όλοι στα sites & τα blogs γράφουν το ίδιο. Ότι ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ θα υπάρχει στις τηλεοράσεις σας το MEGA. Διότι το ΕΣΡ έχει ήδη ενημερώσει την DIGEA για να ρίξει το σήμα & να έρθει το μαύρο. Εμείς ως σελίδα Προώθησης Προγράμματος & οι άνθρωποι που απέμειναν:α) Δεν έχουμε λάβει κάποιο επίσημο χαρτί για αυτό το κακό που επέρχεται. Δεν θα θέλαμε ούτε δάκρυα να χύσουμε όπως ούτε κι εσείς οι τόσα χρόνια τηλεθεατές του, ούτε θυμό, ούτε οργή ούτε τίποτα. Καμιά μάταια μοιρολατρία. Δεν έχει πια κανένα νόημα ”να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα”. Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδή ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα ”μεγάλα κεφάλια” (μέτοχοι) του. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ και δεν έχουν καμία τύψη. Πέταξαν στα σκουπίδια το παρελθόν πολλών, όσων μεγάλωσαν με το 1ο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (20/11/1989) και σε ηλικία και σε τηλεθεάσεις. Ο Θεός βλέπει & κρίνει».

Εκτός από fake news και έμμεση διαφήμιση

Related Posts

Ο Μητσοτάκης φοβάται το debate με Τσίπρα
Ο Μητσοτάκης φοβάται το debate με Τσίπρα
Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση Τσίπρα
Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση Τσίπρα
Έρχονται τα μικροδάνεια έως 25.000 ευρώ
Έρχονται τα μικροδάνεια έως 25.000 ευρώ
Πώς οι νέοι αγρότες μπορούν να γλιτώσουν από το ΦΠΑ
Πώς οι νέοι αγρότες μπορούν να γλιτώσουν από το ΦΠΑ;
shares
Αρέσει σε %d bloggers: