Ομαδικές μηνύσεις εναντίον Ryanair

2 Shares

Ομαδικές μηνύσεις εναντίον Ryanair: Σε ομαδικές μηνύσεις κατά Ryanair προσανατολίζονται αρκετοί επιβάτες της πτήσης που τους πήγε Ρουμανία αντί για Θεσσαλονίκη

Σε ομαδικές μηνύσεις εναντίον της Ryanair προσανατολίζονται αρκετοί επιβάτες της πτήσης που την Παρασκευή το βράδυ εγκαταλείφθηκαν στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας αν και είχαν προορισμό το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Όπως μετέδωσε το , οι επιβάτες θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις για την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν.

Υπενθυμίζεται πως και ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης έχει προαναγγείλει έρευνα κατά της Ryanair και δήλωσε πως:

«Είναι πραγματικά απαράδεκτες και οι συνθήκες που περίμεναν. Έχουν πάρει εντολή οι αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν τη συμπεριφορά να και να καταλογιστούν οι ευθύνες στην εταιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ανακοίνωσή της η Ryanair απάντησε σχετικά:

«Το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στην Τιμισοάρα και οι πελάτες μας είτε μεταφέρθηκαν με λεωφορείο που οργανώθηκε άμεσα προς τη Θεσσαλονίκη ή οι πελάτες μπορούσαν να περιμένουν να οργανωθεί μια εναλλακτική πτήση. Όσοι επέλεξαν να μην επωφεληθούν από τη μεταφορά με πούλμαν, τους προσφέρθηκε διαμονή σε ξενοδοχείο στην Τιμισοάρα. Έκτοτε οι πελάτες αποχώρησαν αεροπορικώς ή επωφελήθηκαν από την εναλλακτική μεταφορά που οργανώθηκε και θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη αργότερα σήμερα το απόγευμα. Η Ryanair ζητά ειλικρινά συγγνώμη για την εκτροπή της πτήσης αυτής, η οποία ήταν εξ ολοκλήρου εκτός ελέγχου μας».

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι είναι πιο εξοργιστικό… το γεγονός το ίδιο ή η ανακοίνωση της εταιρίας, η οποία βέβαια θεωρεί ότι όλα καλώς έγιναν όπως έγιναν;

Επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν για Ryanair

Με πληροφορίες από Opentv,

Related Posts

Παραβίαση και του GDPR από Φορτσάκη της ΝΔ
Παραβίαση και του GDPR από Φορτσάκη της ΝΔ
Κόψτε συντάξεις - βάρος οι κρατικές επιχειρήσεις
Κόψτε συντάξεις – βάρος οι κρατικές επιχειρήσεις
Επίθεση πολιτευτή ΝΔ σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ
Επίθεση πολιτευτή ΝΔ σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ
Καλά λόγια από ΝΔ για Συριζαίο
Καλά λόγια από ΝΔ για Συριζαίο
Αρέσει σε %d bloggers: