Ο ΣΚΑΙ διαφημίζει τους χορηγούς του στα αποκαΐδια

0 Shares

Ο ΣΚΑΙ διαφημίζει τους χορηγούς του στα αποκαΐδια: Απίστευτο αλλά στον ΣΚΑΙ διαφημίζουν τους χορηγούς τους στα αποκαΐδια της ανατολικής Αττικής

Την ώρα που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η καταμέτρηση όχι των ζημιών αλλά ούτε των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ανατολική Αττική τη Δευτέρα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Νίκος Υποφάντης μοιάζει να μαζεύει χορηγίες μέσα στα αποκαΐδια.

Ο Υποφάντης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο Μάτι κατάφερε να ξεπεράσει κάθε όριο. Ανάμεσα στα καμένα σπίτια και τους πληγέντες τους οποίους εντόπιζε στους δρόμους του κατεστραμμένου οικισμού, ο ρεπόρτερ σταμάτησε κι ένα βαν της Vodafone το οποίο βρέθηκε όπως μας ενημέρωσε, στην περιοχή για να βοηθήσει.

Μόνο που η συγκεκριμένη εταιρία τυχαίνει να είναι ο χορηγός της εκπομπής που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ. Με άλλα λόγια, ο Νίκος Υποφάντης κατάφερε εν μέσω της τραγωδίας να διαφημίσει και την εταιρία η οποία χρηματοδοτεί την εκπομπή του.

Στα σχόλια των χρηστών του που κατέκριναν την αντιδημοσιογραφική στάση του, ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι η συνάντηση με το βαν της Vodafone ήταν τυχαία, ενώ προσπαθώντας να περάσει στην αντεπίθεση άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι δεν θέλουν να ακουστεί η Vodafone επειδή είναι ιδιωτική εταιρία.

Δεν είναι φυσικά αυτό το πρόβλημα, αφού κανείς δεν σχολίασε την εταιρία η οποία βρέθηκε στο σημείο, αλλά αντιθέτως την επιλογή του ρεπόρτερ να κάνει κεκαλυμμένη διαφήμιση μέσω του ρεπορτάζ του στο σημείο όπου σημειώθηκε η μεγαλύτερη τραγωδία που γνώρισε η Ελλάδα εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία.

Το παρακάτω βίντεο από το δελτίο του ΣΚΑΪ άλλωστε δεν αφήνει αμφιβολίες. Ο Νίκος Υποφάντης δεν μοιάζει να συναντά τυχαία το βαν της Vodafone, αφού ακούγεται να λέει πως θέλει να μας δείξει κάτι. Αυτό το κάτι είναι το φορτηγάκι της εταιρίας και ο δημοσιογράφος φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί πριν ακόμη ρωτήσει τον οδηγό του. Μετά τη συνομιλία τους ωστόσο ο ρεπόρτερ δηλώνει ξαφνιασμένος. «Κοιτάχτε τι μας συμβαίνει στο ρεπορτάζ» λέει έκπληκτος ενώ αμέσως μας πληροφορεί πως πρόκειται για μια πρωτοβουλία της εταιρίας η οποία δεν είχε ανακοινωθεί.

Από τα καμένα δηλαδή που βρισκόταν και έκανε τα ρεπορτάζ – τυμβορυχεία ήξερε δηλαδή ο δημοσιογράφος και τις ανακοινώσεις της Vodafone… Εντυπωσιακό, άριστος και αυτός, μόνο που τελικά δεν κατάφερε να κοροϊδέψει εμάς αλλά τα ίδια του τα μούτρα…

Και κάπως έτσι λοιπόν έρχεται ένας ακόμα δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ να προστεθεί στην λίστα με τους συναδέλφους του που προκαλούν εμετικές καταστάσεις…

Που την πάτε την μαϊμού;

Άδικη η κριτική για την συμμετοχή των ΕΔ στις φωτιές

Εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ

Με πληροφορίες από

Related Posts

Πόσα αφήνουν οι τουρίστες σε κάθε χώρα
Πόσα αφήνουν οι τουρίστες σε κάθε χώρα;
Η ιδανική δουλειά είναι κοντά στο σπίτι
Η ιδανική δουλειά είναι κοντά στο σπίτι
Καφές και χοληστερίνη
Καφές και χοληστερίνη
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: