Ανατροπές στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης

Share5
Tweet
Share
5 Shares

Οι εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης αναμένεται να γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο για να τελειώνει το θέμα με τα “φακελάκια”…

Αλλαγές σε όλη την διαδικασία έκδοσης διπλώματος οδήγησης προανήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Μαυραγάνης και θα προβλέπονται στο νομοσχέδιο που θα έρθει το επόμενο διάστημα στην Βουλή…

Οι αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης θα αφορούν κατά κύριο λόγο τις εξετάσεις που πλέον θα γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο αφού θα δημιουργηθεί, όπως ανέφερε ο κ. Μαυραγάνης, ένα control system, για τον έλεγχο της όλης διαδικασίας των εξετάσεων με στόχο ο εξεταστής να βρίσκεται σε απόσταση από τον εξεταζόμενο ώστε να απαλειφθεί το φαινόμενο που κυριαρχεί εδώ και χρόνια με τα «φακελάκια».

Παράλληλα θα ελέγχεται ηλεκτρονικά και όλη η διαδικασία πριν τις εξετάσεις, σε ό,τι αφορά δηλαδή στα υποχρεωτικά μαθήματα που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος για το δίπλωμα.

Όπως εκτίμησε ο κ. Μαυραγάνης με την ψηφιοποίηση των σχολών οδήγησης θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος των μαθημάτων για την πιστοποίηση των υποχρεωτικών ωρών διδασκαλίας μέσω συστήματος που θα ελέγχει την παρουσία των εκπαιδευόμενων στον χώρο διδασκαλίας.

Related Posts

Παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή
Παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή
Must εξετάσεις αίματος για κάθε 50άρη
Must εξετάσεις αίματος για κάθε 50άρη
Κάντε ανακύκλωση αλλιώς πλερώστε
Κάντε ανακύκλωση αλλιώς πλερώστε
Η NASA ξεσκέπασε την fake αριστεία της Αντωνιάδου
Η NASA ξεσκέπασε την fake αριστεία της Αντωνιάδου
adulttorrent.org

adulttorrent.org/search/bilatinmen dante

surrogacycmc.com/prices
Αρέσει σε %d bloggers: