Μεγαλύτερη φορολόγηση στους πλούσιους

Μεγαλύτερη φορολόγηση στους πλούσιους: Ζητά να πληρώνει περισσότερους φόρους ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς!!!

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς εκτιμά πως θα έπρεπε ο ίδιος, όπως και οι πλουσιότεροι φορολογούμενοι στις ΗΠΑ, να καταβάλλουν περισσότερους φόρους. Αποκαλεί μάλιστα τη φορολογική μεταρρύθμιση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ «οπισθοδρομική».

«Θα πρέπει να πληρώνω περισσότερους φόρους» υπογράμμισε ο Γκέιτς κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο .

«Κατέβαλα επιπλέον φόρους από οποιονδήποτε, περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια, όμως η κυβέρνηση πρέπει να απαιτήσει από τα πρόσωπα που βρίσκονται στη θέση μου να πληρώνουν πολύ υψηλότερους φόρους».

 

Μεγαλύτερη φορολόγηση στους πλούσιους

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο πίσω από τον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος. Η περιουσία του συνιδρυτή της Microsoft εκτιμάται σε περισσότερα από 90 δισεκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αφιερώνει μεγάλο μέρος της περιουσίας του στο φιλανθρωπικό έργο και την ιατρική έρευνα.

Ο Γκέιτς άσκησε κριτική στη φορολογική μεταρρύθμιση του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία εγκρίθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου από το Κογκρέσο, το οποίο ελέγχουν οι Ρεπουμπλικάνοι. Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αυτή η νέα φορολογική μεταρρύθμιση προβλέπει σημαντικές μειώσεις στις επιχειρήσεις.

«Δεν είναι ένα προοδευτικό νομοσχέδιο. Είναι ένα οπισθοδρομικό φορολογικό νομοσχέδιο» επισήμανε ο επιχειρηματίας. Υποστηρίζει μάλιστα ότι από τα πλεονεκτήματα αυτής της μεταρρύθμισης θα επωφεληθούν οι πλέον εύποροι παρά τις διαβεβαιώσεις των Ρεπουμπλικάνων ότι από αυτή τη μεταρρύθμιση θα βγουν κερδισμένες η εργατική και μεσαία τάξη.

Τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία;

Related Posts

Τα 5 πιο ακριβά σπίτια στον Κόσμο
Τα 5 πιο ακριβά σπίτια στον Κόσμο!
24.060 euro για ένα σπίτι μόλις 12τμ
24.060 euro για ένα σπίτι μόλις 12τμ!!!
Ποιος ΕΝΦΙΑ; Συρρίκνωσα το σπίτι
Ποιος ΕΝΦΙΑ; Συρρίκνωσα το σπίτι…
Μείωση των εισφορών για επαγγελματίες
Μείωση των εισφορών για επαγγελματίες
www.surrogacycmc.com

ここで読みます

У нашей организации популярный блог с информацией про Битумная черепица Ruflex https://eurobud.com.ua
Αρέσει σε %d bloggers: