Το Bitcoin προκαλεί θανάτους;

Το Bitcoin προκαλεί θανάτους; Το Bitcoin και τα υπόλοιπα cryptocurrencies “προκαλούν θανάτους με άμεσο τρόπο” υποστηρίζει ο Bill Gates…

O Bill Gates, συνιδρυτής της Microsoft, σε πρόσφατη δήλωση, τοποθετήθηκε πάνω στη φημολογούμενη συμμετοχή του ως υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ.

«Δεν πρόκειται να συμμετάσχω στις εκλογές. Συμφωνώ με την άποψη ότι είναι σημαντικό ο Πρόεδρος να σκέφτεται μακροπρόθεσμα όσον αφορά το ρόλο των ΗΠΑ στον κόσμο, την έρευνα για την επίλυση κρίσιμων ασθενειών, την αντιμετώπιση της αλλαγής του κλίματος και τη βελτίωση της εκπαίδευσης.» εξηγεί ο Bill Gates.

Όσον αφορά την τεχνολογία, τόνισε ότι αυτό που του λείπει περισσότερο από τις ημέρες που δούλευε στη Microsoft είναι η «επείγουσα ανάγκη σε ό,τι κάναμε να παραμένουμε ένα βήμα μπροστά».

Τη δεδομένη περίοδο, ο Βill Gates είναι απλώς τεχνικός σύμβουλος του CEO της Microsoft, Satya Nadella και μολονότι είχε υποσχεθεί ότι θα διαθέτει έναν πιο ενεργό ρόλο στην εταιρεία, η φιλανθρωπική του δράση για την καταπολέμηση ασθενειών όπως η ελονοσία αποτελεί προτεραιότητα του.

Ένα κρίσιμο θέμα που σχολίασε αρνητικά ο Bill Gates και αξίζει να σημειώσουμε είναι εκείνο των κρυπτονομισμάτων, τα οποία επικρίνει λόγω της ανωνυμία τους.

Πως το Bitcoin προκαλεί θανάτους;

«Η ικανότητα των κυβερνήσεων να ξεσκεπάζουν το ξέπλυμα χρήματος, τη φοροδιαφυγή και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας είναι αρκετά σημαντική. Αυτή τη στιγμή, τα cryptocurrencies χρησιμοποιούνται για την αγορά ναρκωτικών, προκαλώντας έτσι θανάτους με πολύ άμεσο τρόπο.» υπογράμμισε ο Gates, δείχνοντας ότι δεν έχει σε τόσο μεγάλη εκτίμηση το και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα.

To Facebook μπλοκάρει τις διαφημίσεις του Bitcoin

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πιο πλούσιος στον κόσμο ο Τζεφ Μπέζος
Πιο πλούσιος στον κόσμο ο Τζεφ Μπέζος
Ο Bill Gates την ουρά για ένα burger
Ο Bill Gates την ουρά για ένα burger
profvest.com

steroid-pharm.com/aquatest.html

шторы в зал
Αρέσει σε %d bloggers: