Συγκλονίζει το νέο video για τα ΑμεΑ

16 Shares

Συγκλονίζει το νέο video για τα ΑμεΑ: «Γροθιά στο στομάχι» είναι η ταινία μικρού μήκους του Παπαδουλάκη για τα ΑμεΑ

«Γροθιά στο στομάχι» είναι η ταινία μικρού μήκους «Ο αδελφός μου», του γνωστού …

Στην ταινία που διαρκεί μόλις τρία λεπτά φαίνεται ο τρόπος που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία τα άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Συγκλονίζει το νέο video για τα ΑμεΑ

Αν και το βίντεο ανέβηκε μόλις χθες, εκατοντάδες χιλιάδες το έχουν παρακολουθήσει, την ίδια στιγμή που φυσικά χιλιάδες είναι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που το αναδημοσιεύουν.

Η καμπάνια #RespectLife και τα προβλήματα μετακίνησης ΑμεΑ στα Χανιά

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί μέρος της που έχει ως σκοπό να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει όλους, σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας με κινητικά προβλήματα κατά τη μετακίνησή τους στην πόλη των Χανίων.

Η Αλεξάνδρα Μανουσάκη, το Οινοποιείο Μανουσάκη, η Παγκρήτια Ένωση Αμερικής και η εταιρεία παραγωγής βίντεο Indigo View ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την παραγωγή του παραπάνω συγκλονιστικού βίντεο το οποίο επικεντρώνεται στα προβλήματα που προκαλούνται από την έλλειψη σεβασμού που βιώνουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το παρκάρισμα σε θέσεις αναπήρων, το μπλοκάρισμα της μπάρας αναπήρων, η τοποθέτηση τραπεζιών/καρεκλών στα πεζοδρόμια, καθώς και η κακή δομή της πόλης είναι μερικά από τα θέματα στα οποία εστιάζει το ενδιαφέρον της αλλά και καυτηριάζει η μικρού μήκους ταινία.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να κάνει την αλλαγή

Επίσης στο βίντεο φαίνεται ότι ο κάθε πολίτης μπορεί να κάνει την διαφορά αλλάζοντας απλός μερικές από τις συνήθειές του αλλά και απαιτώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην κοινωνία την οποία ζει.

Ποιος κέρδισε το βραβείο του απόλυτου Ελληνάρα;

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ποιοι ευρωβουλευτές εκλέγονται με ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Ποιοι ευρωβουλευτές εκλέγονται με ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ;
Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Τσίπρας
Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Τσίπρας
Σαρωτική νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Σαρωτική νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Αρέσει σε %d bloggers: