Στο έλεος της κακοκαιρίας πάλι η Κρήτη

Στο έλεος της κακοκαιρίας πάλι η Κρήτη

Share
Tweet
Share
0 Shares

Στο έλεος της κακοκαιρίας πάλι η Κρήτη: Πολλά τα προβλήματα και πάλι στην Κρήτη από την νέα κακοκαιρία. Κλείνουν δρόμοι, κινδυνεύουν γέφυρες…

Πολλά τα προβλήματα από την νέα κακοκαιρία στην Κρήτη, με τις σημαντικότερες δυσκολίες να εντοπίζονται κυρίως στα Χανιά, όπου για ακόμα μια φορά δοκιμάζονται οι υποδομές σε δρόμους και γέφυρες.

Όπως ανακοίνωσε η Αντιπεριφέρεια, λόγω συνεχόμενων κατολισθήσεων οι δρόμοι Αλικιανός – Πρασές – Σέμπρωνα (τμήμα Χλιαρό – Σέμπρωνα), όπως και ο δρόμος Φουρνές – Λάκκοι – Ομαλός θα είναι κλειστοί στην κυκλοφορία μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Στα παραπάνω σημεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, βρίσκονται ήδη τα συνεργεία και μηχανήματα της Π.Ε. Χανίων, που καταβάλλουν προσπάθειες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

ΚΕΡΙΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΩΡΑ

Geplaatst door Sifis Megalakas op Donderdag 28 maart 2019

Λόγω των ανέμων δεν πραγματοποιήθηκε η πρωινή πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας προς το αεροδρόμιο Χανίων, ενώ με μικρή καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε ο κατάπλους του πλοίου της γραμμής Πειραιάς – Σούδα.

Τα κύματα «χτύπησαν» και το Ενετικό Λιμάνι της πόλης με τις αρχές να συνιστούν στους πολίτες να αποφεύγουν την διάβαση σε τμήματα της χερσαίας ζώνης.

Για λόγους ασφαλείας στην μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών κλειστά παραμένουν το Δημοτικό σχολείο του Σκινέ, καθώς και το Γυμνάσιο – Λύκειο του Αλικιανού.

Έβρεχε 41 ώρες χωρίς διακοπή στην Κρήτη

Related Posts

Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τι να κάνετε σε επίθεση σκύλου
Τι να κάνετε σε επίθεση σκύλου;
Σοκ από την τραγωδία με το ροτβάιλερ
Σοκ από την τραγωδία με το ροτβάιλερ
Αρέσει σε %d bloggers: