Προβλήματα σε πλοία και αεροπλάνα στην Κρήτη

Προβλήματα σε πλοία και αεροπλάνα στην Κρήτη

Share
Tweet
Share
0 Shares

Προβλήματα σε πλοία και αεροπλάνα στην Κρήτη: Προβλήματα σε πλοία και αεροπλάνα στην Κρήτη λόγω των ισχυρών ανέμων της νέας κακοκαιρίας

Οι ισχυροί άνεμοι που έφερε η νέα κακοκαιρία στην Κρήτη δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε αεροπλάνα και βαπόρια νωρίς το πρωί. Πιο συγκεκριμένα, 2 πρωινές πτήσεις από Αθήνα δεν προσγειώθηκαν στο Ηράκλειο και τελικά επέστρεψαν πίσω.

Η ένταση του ανέμου ήταν τέτοια που αν και τα αεροσκάφη έφταναν κανονικά στο Ηράκλειο η προσγείωση τους ήταν απαγορευτική με αποτέλεσμα να επιστρέφουν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με ότι αυτό σημαίνει για τους εκατοντάδες επιβάτες που είχαν σκοπό να φθάσουν στο Ηράκλειο και αναγκαστικά έζησαν μια ταλαιπωρία.

Οι ισχυροί άνεμοι εκτός από τα προβλήματα στις εναέριες συγκοινωνίες δημιούργησαν πρόβλημα και στις θαλάσσιες. Οι άνεμοι ήταν τόσο θυελλώδεις που για να δέσει το πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο στο λιμάνι Ηρακλείου χρειάστηκε να “βοηθήσει” και το ρυμουλκό.

Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Ρίο-Αντίρριο και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο έλεος της κακοκαιρίας πάλι η Κρήτη

Related Posts

Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τι να κάνετε σε επίθεση σκύλου
Τι να κάνετε σε επίθεση σκύλου;
Σοκ από την τραγωδία με το ροτβάιλερ
Σοκ από την τραγωδία με το ροτβάιλερ
Αρέσει σε %d bloggers: