Παράταση για τις προσφορές για το αεροδρόμιο στο Καστέλι!!!

Share
Tweet
Share
0 Shares

Παράταση για την προθεσμία υποβολής προσφορών για το αεροδρόμιο στο Καστέλι!!!

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής προσφορών για το αεροδρόμιο στο Καστέλι της Κρήτης, μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με αξιωματούχο της κυβέρνησης, τον οποίο επικαλείται το Reuters.

new-airport-kasteli-crete-750px

«Ο υπουργός Υποδομών αποφάσισε να παραταθεί η προθεσμία, κατόπιν αιτήματος τεσσάρων ενδιαφερόμενων μερών», ανέφερε ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, σύμφωνα με το Reuters.

aerodromio-kasteli
Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης με την πληροφόρηση της αναβολής κατάθεσης των προσφορών του αεροδρομίου Καστελίου, δηλώνει τα παρακάτω:

«Η νέα αναβολή της ημερομηνίας κατάθεσης των προσφορών για την 27η Οκτωβρίου σε συνδυασμό με τα 13 (δεκατρία) χρόνια στασιμότητας του έργου, οδηγούν τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής μας να πιστεύουν ότι το σίριαλ της κατασκευής του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι δεν έχει τέλος, με την ομηρία της περιοχής να συνεχίζεται, με ότι αυτό σημαίνει για τον τόπο μας, τους πολίτες και την Κρήτη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μίνωα έχει τοποθετηθεί με την 106/2016 (27.06.2016) Απόφασή του και η Δημοτική Αρχή έχει ήδη ζητήσει συνάντηση για ενημέρωση από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, για τους λόγους που οδήγησαν στη μετάθεση της ημερομηνίας κατάθεσης των προσφορών, προκείμενου την ερχόμενη εβδομάδα, σε νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να καθοριστεί η περαιτέρω στάση μας.

Εκείνο που θέλω να επισημάνω, είναι ότι πρέπει απαραίτητα να τηρηθούν οι ημερομηνίες για την ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων καθώς και να οριστικοποιηθούν οι δεσμεύσεις του αρμόδιου Υπουργείου για την άμεση υλοποίηση των προτάσεών μας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας προς όφελος των πολιτών και των κατοίκων της περιοχής»

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: