Προσπαθούν να δικαιολογήσουν την την τιμή του iPhone SE στην Ελλάδα

0 Shares

Η iSquare προσπαθεί να δικαιολογήσει την τιμή του iPhone SE στην Ελλάδα απαντώντας στο !!!

Το iPhone SE έρχεται στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου με τιμή 499 ευρώ για τα 16GB και 599 ευρώ για την έκδοση με τα 64GB ενσωματωμένης μνήμης.

Οι αντίστοιχες τιμές στην Αμερική είναι 399 δολάρια και 499 δολάρια κάνοντας αρκετούς να αναρωτηθούν γιατί προκύπτει αυτή η διαφορά.

Στον επίσημο λογαριασμό της iSquare στο Facebook, κάποιος σχολίασε αυτή τη διαφορά στην τιμή του iPhone SE στην Ελλάδα σε σχέση με την Αμερική και η iSquare έδωσε την δική της εξήγηση.

Η iSquare είναι επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

iSquare:

“Καλησπέρα, η διαμόρφωση της τιμής των προϊόντων βασίζεται πάντοτε στην αντίστοιχη τιμολογιακή πολιτική της Apple. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τιμές που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Αμερικής δεν περιλαμβάνουν φόρους, άρα δεν μπορούν να είναι συγκρίσιμες με τις ευρωπαϊκές τιμές. Η iSquare προσπαθεί να προσφέρει τα προϊόντα που διανέμει σε επίπεδο τιμών αντίστοιχο με τα Ευρωπαϊκά καταστήματα της Apple. Τα προϊόντα της Apple πωλούνται με διαφοροποιημένες τις τιμές τους ακόμα και ανάμεσα στα ηλεκτρονικά καταστήματα της ίδιας της Apple σε διάφορες χώρες. Οι μικρές διαφορές τιμών που προκύπτουν, μεταξύ της χώρας μας και κάποιων Ευρωπαϊκών καταστημάτων, οφείλονται σε έξοδα μεταφοράς, επιπλέον οφειλόμενα στη χώρα μας τέλη (π.χ. εισφορά ανακύκλωσης), αλλά κυρίως στον ιδιαίτερα υψηλό ΦΠΑ 23% που ισχύει στην Ελλάδα – από τους πλέον υψηλούς της Ευρώπης.
Kύρια μέριμνα της iSquare, ως επίσημου διανομέα της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι να προσπαθεί διαρκώς έτσι ώστε ο καταναλωτής των χωρών αυτών να απολαμβάνει την εμπειρία όλων των δημοφιλών προϊόντων της Apple, όπως ακριβώς και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Σε ευχαριστούμε για την επικοινωνία!”

Related Posts

Όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο σε 1 λεπτό
Όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο σε 1 λεπτό
Πόσο γρήγορο είναι το ελληνικό internet
Πόσο γρήγορο είναι το ελληνικό internet;
Πραγματική - διαφημιζόμενη ταχύτητα internet
Πραγματική – διαφημιζόμενη ταχύτητα internet
Το κινητό σου ξέρει τα πάντα
Το κινητό σου ξέρει τα πάντα
Αρέσει σε %d bloggers: