Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.A.M Κρήτης

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.A.M Κρήτης

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.A.M Κρήτης: Έρχεται και το 2ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.A.M Κρήτης

O Δήμος Ηρακλείου (Αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης διοργανώνει και φέτος το 2ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.A.M (Science, Technology, Engineering, Arts, Math) Κρήτης.

Πρόκειται για μία δράση που με βιωματικό τρόπο φέρνει κοντά την ψηφιακή εποχή στους νέους και θα πραγματοποιηθεί στις 7 – 8 & 9 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Στόχος του 2ου Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.A.M Κρήτης είναι η γνωριμία και ενημέρωση του κοινού αναφορικά με την ρομποτική και ειδικότερα την Εκπαιδευτική Ρομποτική, τις Νέες Τεχνολογίες, τις Θετικές Επιστήμες, το S.T.E.A.M., την παιδική Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία και γενικότερα την Βιωματική μάθηση στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 18:30. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν: ομιλίες, σεμινάρια, εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες, παρουσιάσεις και επιδείξεις μαθητικών διαγωνισμών, εκθέσεις και επιδείξεις καθώς και πολλές παράλληλες δραστηριότητες.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις απολύτως δωρεάν.

Περισσότερες δράσεις και αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθούν στο link:

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2810360544 – 6940411020.

Πότε θα μας πάρουν την δουλειά τα ρομπότ;

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Κρήτης ζητούν 6.700 προσλήψεις
Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Κρήτης ζητούν 6.700 προσλήψεις
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: