Έτσι παρκάρουν οι μάγκες στο Ηράκλειο

Έτσι παρκάρουν οι μάγκες στο Ηράκλειο!!!

Έτσι παρκάρουν οι μάγκες στο Ηράκλειο!!! Σελίδα στο βγάζει τους μάγκες οδηγούς του Ηρακλείου στην φόρα…

Ένα χιουμοριστικό page έχει δημιουργήσει μια ομάδα ενεργών πολιτών του Ηρακλείου στο Facebook με τίτλο “ απαθανατίζοντας τα παράνομα παρκαρίσματα στην πόλη του Ηρακλείου.

Στόχος του συγκεκριμένου page είναι να ξεσκεπάσει όλους τους ασυνείδητους οδηγούς που παρκάρουν όπου βρουν και αψηφούν επιδεικτικά των Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ενώ από τους στόχους της συγκεκριμένης σελίδας δεν θα ξεφύγουν κι άλλες παρόμοιες “τανζανιές” που ξεσκεπάζουν την κατά τα άλλα απρεπή οδική μας συμπεριφορά και νοοτροπία γενικότερα.

Η κίνηση των ανθρώπων που δημιούργησαν την σελίδα ““ θυμίζει πολύ εκείνη των πολιτών της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, οι οποίοι διεκδικούν την απελευθέρωση των πεζοδρομίων από τους ασυνείδητους των αστικών κέντρων.

Τα παραδείγματα θα είναι πολλά αφού η συγκεκριμένη σελίδα θα ενημερώνεται τακτικότατα από αγανακτισμένους πολίτες που θέλουν να καυτηριάσουν το πρόβλημα με τους μάγκες οδηγούς την ίδια ώρα που το φαινόμενο παίρνει διαστάσεις επιδημίας, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο πολύ πάσχουμε από έλλειψη παιδείας…

Στην συνέχεια μπορείτε να θαυμάστε τους !!!

Προχωράνε οι κόμβοι Αγία Πελαγίας – Αχλάδας

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Είναι δίκαιο και ζητούν να γίνει πράξη
Είναι δίκαιο και ζητούν να γίνει πράξη
Το Βενιζέλειο νοσοκομείο είναι πολύ μπροστά
Το Βενιζέλειο νοσοκομείο είναι πολύ μπροστά!!!
Αρέσει σε %d bloggers: