Εφιαλτικά ταξίδια των Minoan Lines

Εφιαλτικά ταξίδια των Minoan Lines

25 Shares

Εφιαλτικά ταξίδια των Minoan Lines: Ήξεραν ότι θα έχει πολλά μποφόρ αλλά ταξίδεψαν βάζοντας σε κίνδυνο επιβάτες και πλήρωμα!!!

Συγκλονιστικές μαρτυρίες αλλά και φωτογραφίες λάβαμε στο email μας από αγανακτισμένους επιβάτες του Festos Palace στο εφιαλτικό ταξίδι του περασμένου Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου από το Ηράκλειο προς Πειραιά.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το εφιαλτικό ταξίδι του Festos Palace

Επιβάτης μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

“Έσπασαν αρκετά πιάτα ποτήρια ή ότι γυάλινο είχαν στα μπαρ και μερικά κομμάτια από την οροφή (ένα είδα αλλά δεν άντεχα για να το φωτογραφήσω) ευτυχώς δεν πήγε σε κανένα κεφάλι”

Και το ρητορικό ερώτημα

Και σ’ αυτό το σημείο βέβαια τίθεται το ερώτημα προς την :

Αξίζει να κάνει τέτοια δρομολόγια όταν ξέρουν ότι ο καιρός μεσοπέλαγα θα είναι 8 μποφόρ και παραπάνω απλά και μόνο για να μην χάσει το δρομολόγιο με αποτέλεσμα να καταπονεί πολύ και το προσωπικό και τους επιβάτες αλλά και το πλοίο;

Την απάντηση βέβαια στο συγκεκριμένο ερώτημα την δίνει μάλλον ο… καπιταλισμός και η ανάγκη για κέρδος, μάλιστα για όσο μεγαλύτερο κέρδος γίνεται με… όποιο κόστος.

Μοίραζαν και σακουλάκια για την ναυτία

Τουλάχιστον βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι… μοίραζαν σακουλάκια για την ναυτία, δωρεάν, αν και άνετα θα μπορούσαν να τα είχαν χρεώσει και αυτά!!!

Είπαμε, το κέρδος πάνω από όλα…

Απίστευτες ζημιές

Βέβαια, αν και άνετα θα μπορούσαν -κάτω από αυτές τις συνθήκες ταξιδιού- να υπήρχαν ατυχήματα, ευτυχώς δεν υπήρξαν. Υπήρξαν όμως πάρα πολλές ζημιές σε προσωπικά αντικείμενα επιβατών. Σπασμένα laptop, φωτογραφικές μηχανές, τηλέφωνα, κλπ. Ενώ προφανώς και όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του cretadrive αρκετές ήταν και οι ζημιές στο υλικό του πλοίου.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες και από το εφιαλτικό ταξίδι του Knossos Palace

Μεγάλη η συζήτηση και στα social media με τις σοκαριστικές φωτογραφίες να δίνουν και να παίρνουν. Ενώ και τα σχόλια δείχνουν την αγανάκτηση όσων ταξίδεψαν το συγκεκριμένο βράδυ και στο “ανάποδο” δρομολόγιο της Minoan Lines από Πειραιά – Ηράκλειο

 

Related Posts

Μετά από χρόνια η Ελλάδα επιστρέφει
Μετά από χρόνια η Ελλάδα επιστρέφει
Το ΔΝΤ λέει συγγνώμη λάθος αλλά η ΝΔ τον χαβά της
Το ΔΝΤ λέει συγγνώμη λάθος αλλά η ΝΔ τον χαβά της
Το ΔΝΤ τα έκανε όλα λάθος στην Ελλάδα
Το ΔΝΤ τα έκανε όλα λάθος στην Ελλάδα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
https://topobzor.info

https://best-mining.com.ua

plasticsurgery.com.ua
Αρέσει σε %d bloggers: