Με άσφαλτο πλέον ο δρόμος για τις Τρεις Εκκλησιές

Ασφαλτοστρωμένος και ασφαλής ο δρόμος πλέον για τις Τρεις Εκκλησιές

Άνετη πρόσβαση και προπάντων ασφαλής θα έχουν πλέον όσοι θέλουν να κατευθυνθούν στον παραλιακό οικισμό των Τριών Εκκλησιών του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, καθώς πριν από μερικές μέρες ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο οδοποιίας που αναβαθμίζει την οδική ασφάλεια από τους Παρανύμφους έως τις Τρεις Εκκλησιές.

Ένα έργο που αποτελούσε αίτημα των κατοίκων της περιοχής, και που εκτελέστηκε με μελέτη του δήμου, και προϋπολογισμό του ανέρχεται στα 2,5 εκ. ευρώ, ένα κονδύλι που εξασφαλίστηκε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριών Εκκλησιών ο δρόμος από τους Παρανύμφους μέχρι τον παραλιακό οικισμό είναι πλέον άσφαλτος σε όλο του το μήκος, ενώ υπάρχουν και προστατευτικές μπάρες κατά μήκος της διαδρομής.

Έτσι ήταν ο δρόμος πριν την ασφαλτόστρωση του…

Σε κάθε περίπτωση πάντως και λόγω των συχνών στροφών που έχει η διαδρομή απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που ολοκληρώνεται, καθότι πρόκειται για έναν πολυσύχναστο παραλιακό οικισμό, τον δεύτερο μεγαλύτερο του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων μετά τον Τσούτσουρα, που κατά τους θερινούς μήνες συγκεντρώνει πολλούς παραθεριστές, ενώ δεκάδες είναι εκείνοι που διατηρούν παραθεριστικές κατοικίες στην περιοχή.

info-photo:

Related Posts

Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές και σήμερα
Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές και σήμερα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αδυνατίζει και βελτιώνει τις ερωτικές επιδόσεις
Αδυνατίζει και βελτιώνει τις ερωτικές επιδόσεις
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: