Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Κρήτης

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Κρήτης

6 Shares

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Κρήτης: Δρομολογείται πλοίο για τρεις μήνες που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη, τη Σκιάθο, τη Σύρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων με το Ηράκλειο της Κρήτης!!!

Τη δρομολόγηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Κυκλάδες και το Ηράκλειο Κρήτης, ανακοίνωσε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη η ενημέρωση έγινε από τον , Νεκτάριο Σαντορινιό. «Δρομολογείται η σύνδεση με τις Κυκλάδες και το Ηράκλειο και επιστροφή, με συμβατικό πλοίο», τόνισε ο δήμαρχος.

Την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Κυκλάδες και την Κρήτη εξήγγειλε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός, από το βήμα του 15ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Σύρο.

Συγκεκριμένα, προανήγγειλε τη δρομολόγηση πλοίου -για τρεις μήνες- που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη, τη Σκιάθο, τη Σύρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων με το Ηράκλειο της Κρήτης.

Μάλιστα, τα δρομολόγια θα είναι δύο ανά εβδομάδα και θα επιδοτούνται από τα κονδύλια για τις άγονες γραμμές. «Η γραμμή αυτή μπορεί να δημιουργήσει νέες αγορές για τα νησιά των Κυκλάδων» εκτίμησε παράλληλα, ο κ. Σαντορινιός.

Σύμφωνα με τις αρχικές σκέψεις το δρομολόγιο θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα με συμβατικό πλοίο.

Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Ηράκλειο από Ryanair

Related Posts

Ακτοπλοϊκή σύνδεση με Ελλάδα σχεδιάζει η Κύπρος
Ακτοπλοϊκή σύνδεση με Ελλάδα σχεδιάζει η Κύπρος
Οι Minoan Lines μπαίνουν στα Χανιά
Οι Minoan Lines μπαίνουν στα Χανιά
Το Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη με πλοίο είναι γεγονός
Το Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη με πλοίο είναι γεγονός
Ποινική δίωξη κατά Π. Ψωμιάδη
Ποινική δίωξη κατά Π. Ψωμιάδη
Αρέσει σε %d bloggers: