Τα “γύρισε” ο Άρειος Πάγος!!!

Share
Tweet
Share
0 Shares

Τα “γύρισε” ο Άρειος Πάγος, κανονικά στους λογαριασμούς ρεύματος το “χαράτσι”

Ο Άρειος Πάγος φαίνεται ότι υπέκυψε στις κυβερνητικές πιέσεις για το “χαράτσι” της ΔΕΗ και το Ειδικό Τέλος Ακινήτων θα συνεχίσει να εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Πρακτικά, ο Άρειος Πάγος αναστέλλει την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε παράνομη την επιβολή του ΕΕΤΗΔΕ στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Έτσι, η ΔΕΗ για “λόγους δημοσίου συμφέροντος” θα συνεχίσει να εισπράττει το αποκαλούμενο «χαράτσι» τουλάχιστον μέχρι τις 22 Μαρτίου 2013, οπότε και θα συζητηθεί η κύρια προσφυγή του Δημοσίου κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου.

Οι δικαστές έκαναν τελικά δεκτούς τους ισχυρισμούς του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τους οποίους το Δημόσιο θα υφίστατο ανεπανόρθωτη βλάβη, αφού δεν θα μπορούσε να εισπράξει τα έσοδα που είχε προϋπολογίσει, με αποτέλεσμα να είναι αναγκαία η λήψη νέων μέτρων.

Δεν πάνε όλοι μαζί στο #%^%$&%, ε τι λέτε και εσείς; Ακούς εκεί λόγους δημοσίου συμφέροντος… Και γιατί δεν εισπράττουν όλα τα λεφτά που έχουν διαφύγει από την Ελλάδα με τις μίζες και άλλους παράνομους τρόπους; Εμείς για λόγους ζωής και επιβίωσης πάντως αρνούμαστε να δεχτούμε οποιαδήποτε άδικη επιβολή φόρων. Ως εδώ ήταν!!!

Related Posts

Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τι να κάνετε σε επίθεση σκύλου
Τι να κάνετε σε επίθεση σκύλου;
Σοκ από την τραγωδία με το ροτβάιλερ
Σοκ από την τραγωδία με το ροτβάιλερ
Αρέσει σε %d bloggers: