Σε ρυθμούς DRIFT και MDC το Λιμάνι Ηρακλείου!!!

Share23
Tweet
Share
23 Shares

Για ακόμα μια χρονιά το Λιμάνι Ηρακλείου φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Mediterranean Drift Challenge…

Ένα από τα μεγαλύτερα drift battles της χώρας, το MDC, επιστρέφει στο Λιμάνι του Ηρακλείου στην Κρήτη, το Σάββατο και τη Κυριακή 14 & 15 Οκτωβρίου!

Ο αγώνας να πούμε ότι διοργανώνεται από τον Αγωνιστικό Σύλλογο Ηρακλείου (ΑΣΗ) με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΗ

«πάνω από 40 κορυφαίοι οδηγοί από το εξωτερικό την Κύπρο και την χώρα μας θα βρεθούν στο λιμάνι του Ηρακλείου για να ξεχωρίσουν οι 3 καλύτεροι. Πολύ δυνατά περάσματα , μάχες που κόβουν την ανάσα και πολύς καπνός θα είναι τα χαρακτηριστικά του διημέρου. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο οποίος γίνεται πολλά χρονιά τώρα και έχει γίνει πλέον θεσμός, αναμένεται να τον παρακολουθήσουν χιλιάδες κόσμου. Οι συγκεκριμένοι αγώνες προβάλλουν το νησί μας ενώ ενισχύεται παράλληλα και η οικονομία του νησιού με τις πολλές συμμετοχές και αφίξεις κόσμου».

Να πούμε ότι το Σάββατο το μενού περιλαμβάνει την κλασική γνωριμία των οδηγών με την πίστα, οπότε θα απολαύσουμε πολλά μονά και διπλά δοκιμαστικά περάσματα. Ενώ το κυρίως πιάτο θα σερβιριστεί μαζί με πολύ καπνό την Κυριακή.

Την Κυριακή λοιπόν ο αγώνας ξεκινά νωρίς το πρωί στις 10 με τα βαθμολογημένα μονά περάσματα μέχρι τις 2:30 και συνεχίζει μετά την μεσημεριανή… σιέστα νωρίς το απόγευμα στις 17:30 με τα πολύ δυνατά διπλά περάσματα!!!

Σημαντική λεπτομέρεια… η σχεδίαση και φέτος έχει γίνει από τους διοργανωτές με σκοπό το μέγιστο δυνατό θέαμα που σημαίνει ότι η αδρεναλίνη των οδηγών θα χτυπήσει κόκκινο και φυσικά η ατμόσφαιρα θα γεμίσει πολλές οσμές καμένου ελαστικού…

Related Posts

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ράλι Κρήτης
Σε ρυθμούς Drift και MDC το Λιμάνι Ηρακλείου!!!
Το photostory του Gymkhana Grid στο Μαραθώνα
Να γιατί μας αρέσει το Rallycross!!!
Αρέσει σε %d bloggers: