Μοντέλο του Playboy και οδηγός αγώνων ή απλά… το όνειρο κάθε άντρα!!!

Η Ουκρανή Inessa Tushkanova είναι μια 27χρονη οδηγός αγώνων, η οποία ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ ενώ έχει κάνει τολμηρή φωτογράφιση για το Playboy.

Μπορεί η καριέρα της Inessa Tushkanova να ξεκίνησε από το χώρο του μόντελινγκ, όμως για την Ουκρανή, το μεγάλο της πάθος δεν είναι άλλο από τους αγώνες αυτοκινήτου.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση προκειμένου να ποζάρει στο Playboy, στην έκδοση για την Λιθουανία και Ουκρανία και το έκανε, προκειμένου να χρηματοδοτήσει – με τα λεφτά που κέρδισε- την καριέρα της στους αγώνες αυτοκινήτου.

Η Inessa γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1987, αλλά , με το που ενηλικιώθηκε μετακινήθηκε στη Μόσχα αναζητώντας νέες ευκαιρίες για την καριέρα της στο μόντελινγκ. Το 2006, ξεκίνησε την καριέρα της στους αγώνες αυτοκινήτου, πρώτα από τη θέση του συνοδηγού.

Σύντομα όμως, η Inessa συνειδητοποίησε ό,τι το δεξί μπάκετ δεν ήταν αυτό που την ενέπνεε και, έτσι, αποφάσισε να πάρει θέση στο μπάκετ του οδηγού.

Το 2013, έκανε τα πρώτα της βήματα στο Πρωτάθλημα Ράλι της Φινλανδίας.

Για την 27χρονη καλλονή, το αυτοκίνητο είναι πάθος και αυτό το δείχνει (και) με τα αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ του σπιτιού της.

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν ένα αναβαθμισμένο Subaru, δύο Mitsubishi Evo και ένα V10 BMW M6.

Βρείτε την όμως και στο για να είστε ενημερωμένοι σε περίπτωση που θέλετε ένα ακόμα κίνητρο για κάποιον αγώνα Ράλι στο εξωτερικό…

Related Posts

Οι εντυπωσιακοί σταθμοί μετρό στην Μόσχα
Οι εντυπωσιακοί σταθμοί μετρό στην Μόσχα!!!
Πίνουν καφέ στην κουζίνα και μοιράζουν εγκεφαλικά
Πίνουν καφέ στην κουζίνα και μοιράζουν εγκεφαλικά
Χάσαμε και την πιο σέξι μηχανόβια
Χάσαμε και την πιο σέξι μηχανόβια
Ο πόλεμος των ράσων για την εξουσία
Ο πόλεμος των ράσων για την εξουσία
https://gazon.net.ua

https://topobzor.info

militarycenter.com.ua
Αρέσει σε %d bloggers: