Θέλει να χριστεί «Sir» o Hamilton…

Θέλει να χριστεί «Sir» o Hamilton… αλλά μετά την εμπλοκή του στα Paradise Papers δεν το βλέπουμε!!!

Με τον επίσημο τίτλο του «Sir» θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του ο Lewis Hamilton, όπως παραδέχθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Βρετανός οδηγός, ο οποίος φέρει ήδη τον τίτλο του μέλους του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (MBE), αποκάλυψε ότι θα δεχόταν με μεγάλη χαρά μία πρόσκληση από το Βασίλισσα της Αγγλίας προκειμένου να λάβει το χρίσμα του «Ιππότη».

Πρόκειται μόνο για ένα τίτλο ευγενείας που παραδίδεται κάθε χρόνο από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ σε ορισμένες εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας. Φυσικά, οι σύγχρονοι ιππότες δεν έχουν πραγματικές ευθύνες, αλλά και μόνο να σε προσφωνούν «Sir» θεωρείται υπέρτατη τιμή.

«Είναι ξεχωριστό να έχεις αυτό τον τίτλο και να σε φωνάζουν Sir. Μου έχει λείψει η Βασίλισσα και θα ήθελα να επισκεφθώ ξανά τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και να γευματίσω μαζί της. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να αναγνωριστεί κάποια στιγμή από τη Βασίλισσα η προσφορά μου και το γεγονός ότι προσπαθώ να εκπροσωπώ την Αγγλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε ο 32χρονος οδηγός της Formula 1.

Related Posts

Τι αλλάζει από σήμερα στο Facebook
Τι αλλάζει από σήμερα στο Facebook;
Τα πιο παράξενα σπίτια του κόσμου
Τα πιο παράξενα σπίτια του κόσμου
Το εντυπωσιακό σπίτι από ξύλο
Το εντυπωσιακό σπίτι από ξύλο
Ένα σπίτι που κόβει την ανάσα
Ένα σπίτι που κόβει την ανάσα
www.profvest.com

medicaments-24.com

У нашей фирмы авторитетный портал с информацией про Битумная черепица Shinglas Танго www.eurobud.com.ua
Αρέσει σε %d bloggers: