Και ο Lewis Hamilton στα Paradise Papers

Απίστευτο αλλά ο Lewis Hamilton ενοικίαζε μέσω offshore στον εαυτό του το πολυτελές jet που έχει… πήρε και επιστροφή φόρου!!!

Ο πασίγνωστος στις λέσχες των λαμπρών VIP του κόσμου, Lewis Hamilton, είναι ένας από αυτούς που χρησιμοποίησε το δικηγορικό γραφείο Appleby για να κρύψει τα εισοδήματά του αποφεύγοντας τη φορολόγησή τους, αλλά και για να εισπράξει επιστροφή ΦΠΑ, παρακαλώ.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 είναι βαθιά μπλεγμένος στα Paradise Papers όπως προκύπτει από τα έγγραφα που διέρρευσαν.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Βρετανός οδηγός θα ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές, καθώς φέρεται να ενοικίαζε στον εαυτό του το πολυτελές ιδιωτικό τζετ μέσω μιας υπεράκτιας εταιρείας στο νησί του Μαν.

Ο Hamilton ελέγχεται για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 3,3 εκατομμυρίων λιρών, ενώ και το συμβόλαιο του με τη Mercedes φαίνεται να έχει υπογραφεί μέσω αντίστοιχης εταιρείας με έδρα το νησί Γκέρνσι.

Παρά τα κέρδη που αποκομίζει – είναι ο πλουσιότερος οδηγός του κόσμου με περιουσία 130 εκατομμύρια λίρεςδηλώνει κάτοικος Μόντε Κάρλο προκειμένου να αποφεύγει τη φορολόγηση.

Οι Βρετανοί δείχνουν ενοχλημένοι από τις κινήσεις που κάνει σε φορολογικούς παραδείσους και την αδιαφορία προς το κράτος, αφού δεν αποδίδει το παραμικρό σε φόρους.

Μάλιστα, το κόκκινο αεροσκάφος Bombardier που έχει στην κατοχή του το δηλώνει ως επαγγελματικό, όπως και πολλά ακόμη αποκτήματα.

Επιπλέον, δεν πλήρωσε φόρο σε Γερμανία, Ουγγαρία, Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία, χώρες στις οποίες χρησιμοποίησε τα αεροδρόμια και γι’ αυτό θα έπρεπε να φορολογηθεί.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι με τα οικονομικά θέματα ασχολούνται οι συνεργάτες του και δεν είχε ενημέρωση σχετικά με τα νομικά ζητήματα.

Ωστόσο, δύσκολα θα γλιτώσει τα πρόστιμα και τους διαφυγόντες φόρους αν αποδειχθούν οι κατηγορίες. Επίσης, θα πρέπει να ξεχάσει και την πρόσκληση από τη βασίλισσα για να χριστεί Sir όπως επιθυμεί διακαώς. Καλά εδώ που τα λέμε κάποιοι ζητούν και από την Βασίλισσα να ελεγχθεί, δείτε το σχετικό: Ζητούν εξηγήσεις από την βασίλισσα Ελισάβετ για τα Paradise Papers

Related Posts

Τα 5 πιο ακριβά σπίτια στον Κόσμο
Τα 5 πιο ακριβά σπίτια στον Κόσμο!
24.060 euro για ένα σπίτι μόλις 12τμ
24.060 euro για ένα σπίτι μόλις 12τμ!!!
Ποιος ΕΝΦΙΑ; Συρρίκνωσα το σπίτι
Ποιος ΕΝΦΙΑ; Συρρίκνωσα το σπίτι…
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
https://www.profvest.com

tsoydesign.com.ua

Наш интересный портал со статьями про Купить аккумулятор forse https://alfaakb.com/category/avto-akkumulyatory-forse/
Αρέσει σε %d bloggers: