Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ράλι Κρήτης

12 Shares

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην διαδρομή Ποταμιές – Ασκοί και Καστέλι-διασταύρωση Καλού Χωριού Ηρακλείου λόγω Ράλλυ Κρήτης!!!

Λόγω διεξαγωγής αγώνα «ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ, στην διαδρομή Ποταμιές – Ασκοί και Καστέλι-διασταύρωση Καλού Χωριού Ηρακλείου», την Κυριακή 22.10.2017, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 09:00 έως 17:00 την Κυριακή 22/10/2017, στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή οδό Ποταμιών- Αβδού και στην Επαρχιακή οδό Ποταμιών- Ασκών- Λύττου από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ποταμιών- Αβδού έως και τον τερματισμό της διαδρομής (100 μέτρα πριν την είσοδο δ.δ. Ασκών), συνολικής απόστασης 9,9 χλμ.

Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 09:00 έως 17:00 την Κυριακή 22/10/2017, στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στο Τμήμα της Επαρχιακής οδού Καστελίου- Χερσονήσου από έξοδο τοπικού διαμερίσματος Καστελίου έως την συμβολή της με επαρχιακή οδό προς τοπικό διαμέρισμα Καλού Χωριού, απόστασης 7,5 χλμ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο
Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο
80 Best Rally Photos
Σε ρυθμούς DRIFT και MDC το Λιμάνι Ηρακλείου!!!
Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου
cialis-viagra.com.ua/sialis-tadalafil/sialis-10-mg/

www.topobzor.info/huawei-p10-i-p10-plus/

японская косметика купить
Αρέσει σε %d bloggers: