Το συχνότερο λάθος που κάνουμε με το laptop

Το συχνότερο λάθος που κάνουμε με το laptop

2 Shares

Το συχνότερο λάθος που κάνουμε με το laptop: Δείτε πιο είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε το laptop και προστατέψτε την υγεία σας…

Οι φορητοί υπολογιστές έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τους επιτραπέζιους, ιδιαίτερα στο σπίτι. Ωστόσο, όπως και με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, θα πρέπει να γίνεται σωστή χρήση ώστε να μην λειτουργούν εις βάρος της υγείας μας.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στα laptop, υπάρχει ένα λάθος το οποίο κάνουν συχνά πολλοί άνθρωποι.

Δε θα πρέπει, λοιπόν, να ακουμπάμε τον φορητό υπολογιστή στα πόδια μας, όση ώρα δουλεύουμε, παίζουμε ή απλώς σερφάρουμε στο διαδίκτυο. Η συνεχώς αυξανόμενη θερμοκρασία του υπολογιστή δεν κάνει καλό στο δέρμα και τον οργανισμό μας.

Και τι είναι πάλι αυτό το ολοένα και πιο συχνά εμφανιζόμενο τελευταία σύνδρομο

Οι ειδικοί, μάλιστα, κάνουν όλο και πιο συχνά λόγο για το περίφημο «»το οποίο εμφανίζεται στα άτομα που συνηθίζουν να έχουν το laptop πάνω στα πόδια για περισσότερες από 4 ώρες την ημέρα. Τι συμβαίνει με αυτό το σύνδρομο;

Η θερμότητα που εκπέμπει ο φορητός υπολογιστής μπορεί να φτάσει τους 52 βαθμούς Κελσίου, να δημιουργήσει αποχρωματισμό στο δέρμα, δίνοντας όψη διάστικτου δέρματος με σκούρες κηλίδες. Μάλιστα, οι ειδικοί του  υποστηρίζουν ότι αυτή η δερματική πάθηση συχνά είναι μόνιμη και μη-αναστρέψιμη.

Προτιμήστε να ακουμπάτε πάνω σε ένα τραπέζι το laptop και να αποφεύγετε την επαφή του υπολογιστή με το σώμα σας ειδικά αν αυτό θα κρατήσει για ώρες.

Πως να αποφύγετε την οφθαλμική κόπωση από τον Η/Υ;

photos:

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Instagram και WhatsApp αλλάζουν όνομα
Instagram και WhatsApp αλλάζουν όνομα
Ο καιρός επηρεάζει τις αναρτήσεις στα social media
Ο καιρός επηρεάζει τις αναρτήσεις στα social media
Ο παγκόσμιος χάρτης του internet
Ο παγκόσμιος χάρτης του internet
Αρέσει σε %d bloggers: