Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Online ραντεβού στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις του, προσφέρει πλέον και το ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού στα ιατρεία του!!!

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις του, προσφέρει από 01/02/2018 τη δυνατότητα στους πολίτες να κλείνουν  μέσω της ιστοσελίδας του το ραντεβού τους, σε πολλά από τα πρωινά ή απογευματινά ιατρεία.

Χωρίς αναμονή στο τηλέφωνο, γρήγορα οποιαδήποτε ημέρα και ώρα

Ο πολίτης χωρίς να προσέρχεται στο νοσοκομείο και χωρίς αναμονή στο τηλέφωνο, μπορεί γρήγορα, αξιόπιστα, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα να κλείσει το ραντεβού που τον ενδιαφέρει. Βέβαια θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη διαθεσιμότητα στο ιατρείο.

Απαραίτητη προϋπόθεση

Θα πρέπει να έχει περάσει μια φορά από οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Κρήτης. Και αυτό διότι απαιτείται να έχει καταγραφεί στο πληροφοριακό σύστημα των Νοσοκομείων. Αφού έτσι θα έχει δηλώσει το ΑΜΚΑ και το κινητό του τηλέφωνο.

Επίσης, λόγω της πιστοποίησης που χρειάζεται για να του σταλεί ο απαραίτητος κωδικός και να εισαχθεί στο σύστημα, θα πρέπει να έχει δίπλα του το κινητό του.

Πως να κλείσετε το ηλεκτρονικό ραντεβού στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο;

Για να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας πατήστε .

Αναλυτικές πληροφορίες για τα πρωινά ιατρεία και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά (μέσω WEB) το ραντεβού σας δείτε .

Αναλυτικές πληροφορίες για τα απογευματινά ιατρεία και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά (μέσω WEB) το ραντεβού σας δείτε .

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης του ραντεβού σε όλα τα πρωινά και απογευματινά ιατρεία. Μάλιστα η ακύρωση του ραντεβού μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από το πως αυτό κλείστηκε…

Για περισσότερες πληροφορίες ή αναφορές προβλημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε από 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. και στα τηλέφωνα 2813 408149 – 2813 408849 

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Μία εντυπωσιακή προσγείωση στο Ηράκλειο
Μία εντυπωσιακή προσγείωση στο Ηράκλειο!!!
Η πιο σέξι Ελληνίδα πιλότος είναι… Κρητικιά
Η πιο σέξι Ελληνίδα πιλότος είναι… Κρητικιά!!!
Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Ηράκλειο από Ryanair
Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Ηράκλειο από Ryanair
https://tmtravel.com.ua

alex-car.com.ua

источник
Αρέσει σε %d bloggers: