Κάπνισμα και ανάπτυξη των εμβρύων

Κάπνισμα και ανάπτυξη των εμβρύων: Γάλλοι ερευνητές από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Nantes μελέτησαν την ανάπτυξη των εμβρύων σε σχέση με το κάπνισμα…

Τι δείχνουν μελέτες για το κάπνισμα και ανάπτυξη των εμβρύων;

Γάλλοι ερευνητές του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Nantes μελέτησαν με ειδικές φωτογραφικές τεχνικές την εξέλιξη 868 εμβρύων από την στιγμή της σύλληψής τους.

Η ανάλυση των φωτογραφιών απέδειξε ότι από τα πρώτα στάδια κυτταρικής διαίρεσης, τα παιδιά με καπνιστές γονείς αναπτύσσονται με μικρότερους ρυθμούς σε σχέση με αυτά των μη καπνιστών.

το κάπνισμα μειώνει τις πιθανότητες σύλληψης

Παρόλο που έχει ήδη αποδειχθεί ότι το κάπνισμα μειώνει τις πιθανότητες σύλληψης, ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε χρησιμοποιηθεί ανάλογη τεχνική για την μελέτη της εξέλιξης σε τόσο πρώιμα στάδια.

Η φωτογράφιση γίνεται σε σύντομα και τακτικά διαστήματα. Με την χρήση οργάνου που ονομάζεται εμβρυοσκόπιο και χωρίς να διαταράσσεται η κύηση. Η μέθοδος αυτή δίνει πολύ ακριβές μετρήσεις της ανάπτυξης.

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στο συνέδριο στην Τουρκία.

Οι ερευνητές θα προσπαθήσουν με επόμενες μελέτες τους, να καταγράψουν τις συνέπειες που έχει αυτή η χρονική καθυστέρηση, στην φυσιολογία και την υγεία των παιδιών που γεννήθηκαν από καπνιστές γονείς.

Δείτε και το σχετικό: Η μητέρα ανάβει τσιγάρο και το έμβρυο «ξενερώνει»…

Related Posts

Ένα σπίτι που κόβει την ανάσα
Ένα σπίτι που κόβει την ανάσα
Το γυναικείο και το ανδρικό μυαλό
Το γυναικείο και το ανδρικό μυαλό
Παγκόσμιος τρόμος από νέο σεξουαλικό ιό
Παγκόσμιος τρόμος από νέο σεξουαλικό ιό
Η πιο ερωτική χώρα παγκοσμίως
Η πιο ερωτική χώρα παγκοσμίως
там

Этот нужный интернет-сайт с информацией про Купить Авана 200 www.pharmacy24.com.ua
levitra 10 mg
Αρέσει σε %d bloggers: