5 τροφές που σταματούν το χρόνο

5 τροφές που σταματούν το χρόνο

0 Shares

Νικήστε το χρόνο βάζοντας στην διατροφή σας 5 έξυπνες τροφές, δείτε ποιες… 

Ανακαλύψτε ποιες είναι οι 5 τροφές κρατούν τον οργανισμό μας νέο και νικήστε το χρόνο τρώγοντας έξυπνα

  • Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνη E και αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος ενάντια στη φθορά του χρόνου. Τα συστατικά που περιέχει το αβοκάντο θεωρείται ότι βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος γεγονός που κάνει το δέρμα να δείχνει πιο νέο γεμάτο φρεσκάδα. Με άλλα λόγια το αβοκάντο σας χαρίζει μια πιο νεανική επιδερμίδα. 

  • Μύρτιλλα

Είναι πλούσια σε βιταμίνη που -μεταξύ άλλων- βοηθάει στην ομαλή κυκλοφορία του αίματος, ενώ περιέχουν βασικά μέταλλα που συμβάλλουν στον έλεγχο της διαδικασίας της γήρανσης. Επιπλέον επειδή τα μύρτιλλα είναι πλούσια σε κάλιο βοηθούν στην πρόληψη των οιδημάτων.

  • Φασόλια

Είναι πλούσια σε κάλιο και φυτικές ίνες που βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης και περιορίζουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρδιακών παθήσεων. Ένα ακόμη σημαντικό όφελος από την κατανάλωση φασολιών είναι ότι μας παρέχουν καλής ποιότητας πρωτεΐνη.

  • Σοκολάτα

Η σοκολάτα (με την προϋπόθεση ότι περιέχει τουλάχιστον 70% κακάο) μας προσφέρει υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Η μαύρη σοκολάτα προάγει την υγεία του δέρματος και σας βοηθάει, σύμφωνα με έρευνες, να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος.

  • Μπρόκολο

Το μπρόκολο είναι καλή πηγή φυτικών ινών και βιταμίνης C. Οι φυτικές ίνες βοηθούν στον έλεγχο του βάρους και σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C στην πρόληψη των παθήσεων της καρδιάς.

Related Posts

Σοκαριστικά στοιχεία για το δημογραφικό
Σοκαριστικά στοιχεία για το δημογραφικό
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Συνεχίζεται η πτώση της ανεργίας
Συνεχίζεται η πτώση της ανεργίας
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
https://topobzor.info

http://steroid-pharm.com

газовые печи в алматы
Αρέσει σε %d bloggers: