Γιατί εκτινάχθηκαν στα ύψη οι πωλήσεις video games;

Share5
Tweet
Share
5 Shares

Γιατί εκτινάχθηκαν στα ύψη οι πωλήσεις video games; Δείτε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση από τον Economist…

To 2016 η παγκόσμια βιομηχανία των video – games εκτόξευσε τις πωλήσεις της σε περίπου 100 δις δολάρια με αποτέλεσμα να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ψυχαγωγίας παγκοσμίως.

Σύμφωνα με άρθρο του Economist, για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να βρουν full time επαγγελματική απασχόληση (ή εργασία γενικώς), η ενασχόληση με τα video games είναι ένας τρόπος να περνούν την ώρα τους. Πρόκειται δίχως αμφιβολία για ένα από τα περίεργα συμπτώματα της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, που επικαλείται σχετική μελέτη, από το 2000 ως το 2015 ο δείκτης των εργαζομένων της ηλικίας 20 – 30 χωρίς ακαδημαϊκές σπουδές έπεσε από το 82% στο 72%.

Σύμφωνα με τη μελέτη, αυτή η κατηγορία ανθρώπων συνήθως δεν εργάζονται, ζουν με τους γονείς τους, δεν παντρεύονται και αρέσκονται στο να παίζουν… video games.

Για κάθε μια ώρα λιγότερη που περνούν στη δουλειά, αντιστοιχεί μια ώρα δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου, στις οποίες εξέχουσα θέση κατέχουν τα video-games.

Παρότι θα ήταν παρακινδυνευμένο να προβεί κανείς σε μια ευθεία σύνδεση των ανωτέρω μεταβλητών, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη εάν η ικανοποίηση που παρέχεται από τέτοια παιχνίδια εμποδίζει κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους να επιδιώξουν με πιο απαιτητικό τρόπο -από αυτόν που τώρα έχουν- μια επαγγελματική καριέρα, αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο του Economist.

Ποια θα μπορούσε να ήταν η αντίδρασή μας σ’ αυτό το φαινόμενο της οικονομικής κρίσης;

Να προετοιμάσουμε ανθρώπους να κάνουν καλές δουλειές – και να βεβαιωθούμε ότι τέτοιες δουλειές θα υπάρχουν – απαντούν οι συντάκτες του άρθρου.

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πώς δημιουργήθηκε η Google
Πώς δημιουργήθηκε η Google;
Η Google μετρά την ατμοσφαιρική ρύπανση
Η Google μετρά την ατμοσφαιρική ρύπανση
Πως χαλαρώνουν οι ναύτες στο ΠΝ των ΗΠΑ
Πως χαλαρώνουν οι ναύτες στο ΠΝ των ΗΠΑ;
https://optiontradingstrategies.net

https://vanco.com.ua

Узнайте про классный интернет-сайт , он описывает в статьях про babyforyou.org.
Αρέσει σε %d bloggers: