Οι επιστήμονες βρήκαν το τέλειο στήθος

4 Shares

Οι επιστήμονες βρήκαν το τέλειο στήθος: Οι επιστημονικές έρευνες μίλησαν και τελικά βρέθηκε το τέλειο στήθος…

Tο τέλειο σχήμα του γυναικείου στήθους προσδιόρισαν με επιστημονικό τρόπο ύστερα από εκτεταμένη έρευνα, ερευνητές από τη Μ. Βρετανία, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση που έκαναν στην επιστημονική επιθεώρηση .

Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 1.315 άνθρωποι (άντρες, γυναίκες και πλαστικοί χειρουργοί) οι οποίοι μέσα από εκατοντάδες φωτογραφίες γυναικείου στήθους, επέλεξε ο καθένας τους εκείνο το σχήμα που θεωρούσε «ιδανικό».

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτό το σχήμα προσδιορίζεται από τον λόγο 55/45. Αυτό σημαίνει ότι το τέλειο γυναικείο στήθος είναι εκείνο στο οποίο το 55% του συνολικού του όγκου βρίσκεται κάτω από το όριο της θηλής και το υπόλοιπο 45% βρίσκεται πάνω από τη νοητή αυτή διαχωριστική γραμμή.

Οι επιστήμονες βρήκαν το τέλειο στήθος

Και προτού υποβάλετε ενστάσεις, ως προς τη χρησιμότητα της έρευνας, εφόσον το πόσο όμορφο είναι το ανθρώπινο σώμα ή ένα μέρος του είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό στον καθένα, λάβετε υπόψη σας ότι σκοπός της έρευνας ήταν να βοηθηθούν οι πλαστικοί χειρουργοί σε όλο τον κόσμο, ώστε να προτείνουν λύσεις στις γυναίκες που επιθυμούν να αλλάξουν σχήμα και μέγεθος στο στήθος τους.

Μάλιστα όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των αντρών, ακόμα και στις περιπτώσεις που ένα γυναικείο στήθος είχε ακριβώς αυτές τις αναλογίες, αλλά μετά από χειρουργική επέμβαση, οι άντρες απάντησαν στην πλειοψηφία τους ότι θα προτιμούσαν ένα «φυσικό» στήθος και ας μην είχε τις «τέλειες» αναλογίες.

Ετοιμάστε κορμί για παραλία

Οι γυναίκες που κάνουν λιγότερο σεξ ζουν περισσότερο

info:

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Το Facebook θα γίνει Fakebook λόγω εκλογών
Το Facebook θα γίνει Fakebook λόγω εκλογών
Είναι καιρός να διαλυθεί το Facebook
Είναι καιρός να διαλυθεί το Facebook
Σήμερα η Διεθνής Ημέρα Μουσείων
Σήμερα η Διεθνής Ημέρα Μουσείων
https://plasticsurgery.com.ua
Αρέσει σε %d bloggers: