Κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και η νέα «Μις Υφήλιος»

Share
Tweet
Share
0 Shares

Η «Μις Υφήλιος» στον αγώνα για την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης των γυναικών…

Η νέα «Μις Υφήλιος» Ντέμι Λι Νελ Πίτερς λίγο μετά την στέψη της ένωσε την φωνή της με αυτή των γυναικών που μιλούν ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση.

«Αν οι γυναίκες ενώσουν τα χέρια τους και σταθούν μαζί, τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει», είπε η 22χρονη από τη Νότια Αφρική και προσέθεσε: «Μπορούμε να πούμε όχι σε πράγματα που δεν είναι σωστά στο χώρο εργασίας και στο σπίτι και όπου πάμε».

Οι αποκαλύψεις για τις πράξεις του Χάρβεϊ Γουάνστιν έχουν δημιουργήσει κύμα αποκαλύψεων για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από πολιτικούς, ηθοποιούς και ισχυρούς του Χόλιγουντ.

Το ζήτημα προέκυψε στο διαγωνισμό για την «Μις Υφήλιος», όταν μία θαυμάστρια έθεσε ένα ερώτημα σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι άνδρες και γυναίκες να εργαστούν από κοινού για την καταπολέμηση των φαινομένων σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η δεύτερη επιλαχούσα, η 21χρονη «Μις Τζαμάικα» Νταβίνα Μπένετ δήλωσε ότι η σεξουαλική παρενόχληση είναι μια μορφή κακοποίησης και ότι κανενός είδους κακοποίηση δεν πρέπει να γίνεται ανεκτό είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

info: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πώς δημιουργήθηκε η Google
Πώς δημιουργήθηκε η Google;
Πως χαλαρώνουν οι ναύτες στο ΠΝ των ΗΠΑ
Πως χαλαρώνουν οι ναύτες στο ΠΝ των ΗΠΑ;
Πώς «παρκάρουν» τα πολεμικά πλοία
Πώς «παρκάρουν» τα πολεμικά πλοία;
Αρέσει σε %d bloggers: